Σοκαριστικό video: 3χρονος πνιγόταν σε πισίνα χωρίς κανείς να το αντιληφθεί!

Μία γυναίκα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει κατηγορίες για την παραμέληση του παιδιού της, μετά από video που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον 3χρονο γιο της να κινδυνεύει από πνιγμό.

Συγκεκριμένα, η Apryl Connolly, 36 ετών, από την πολιτεία Deltona της Florida βρισκόταν την Κυριακή, 24 Μαρτίου, με τον 3χρονο γιο της, τον αδερφό του και τον σύζυγό της σε έναν χώρο αναψυχής και σπα.

Λίγη ώρα μετά την παραμονή τους στον χώρο ο 3χρονος γιος του ζευγαριού ανασύρεται λιπόθυμος από άλλους θαμώνες μέσα από την πισίνα. Ευτυχώς, το παιδί τώρα είναι καλά αλλά το video από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου δείχνει πόσο γρήγορα και εύκολα μπορεί ένα παιδί να διαφύγει της προσοχής των γονιών του.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα το μικρό αγόρι μπαίνει στην πισίνα με τον αδερφό του, χωρίς να φορά μπρατσάκια και χωρίς κάποιος ενήλικας να είναι μαζί τους. Λίγα λεπτά μετά το παιδί χάνεται από το πλάνο και για αρκετή ώρα βρίσκεται κάτω από το νερό. Κανένας δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Ακόμα και οι ενήλικες που βρίσκονταν ήδη στην πισίνα – και δεν είχαν σχέση με το παιδί – βγαίνουν από αυτήν χωρίς να παίρνουν είδηση ότι ένα 3χρονο παιδί βρίσκεται δίπλα τους λιπόθυμο.

Για καλή του τύχη ο υπεύθυνος του χώρου περνά από το σημείο και βοηθά το παιδί. Σήμερα, ο 3χρονος είναι καλά στην υγεία του και η μητέρα του αντιμετωπίζει κατηγορίες αμέλειας ανηλίκου.

Μπορεί η παραπάνω περιπέτεια να έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας, δεν παύει όμως να μας διδάσκει πολλά και να μας υπενθυμίζει κάτι πολύ σοβαρό: Δεν αφήνουμε τα παιδιά ποτέ μόνα, ειδικά σε πισίνες και παραλίες, ακόμα και αν τα εμπιστευόμαστε πολύ.

Δείτε το σοκαριστικό video