Σοκαριστικό video δείχνει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αρπάξει το παιδί μας, ακόμα και αν στεκόμαστε δίπλα του!

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας, ότι οι απαγωγές είναι κάτι το κινηματογραφικό. Θεωρούμε, πως γίνονται πάντα με τρόπους περίεργους και καλά σχεδιασμένους.

Πράγμα που το παρακάτω video διαψεύδει κατηγορηματικά!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό είναι να χάσει το παιδί του σε μια έξοδο ή σε κάποια εξωτερική δουλειά.

Νομίζουμε, μάλιστα, ότι είναι πολύ πιθανό να χάσουμε τα παιδιά μας όταν βρισκόμαστε σε ένα πολυκατάστημα ή σε μια πλατεία με πολύ κόσμο. Δεν έχουμε ποτέ σκεφτεί, όμως, ότι υπάρχει πιθανότητα να μας πάρουν το παιδί μας, ακόμα και όταν βρισκόμαστε δίπλα του και ο κόσμος δεν είναι και πολύς…

Στο παρακάτω video ένας μπαμπάς γυρίζει για ελάχιστα δευτερόλεπτα την πλάτη του και η κόρη του εξαφανίζεται!

Στο video διακρίνεται ένα μικρό κορίτσι να περπατά έξω από ένα κατάστημα στη Βομβάη, της Ινδίας, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από πίσω του ένας άντρας. Το κοριτσάκι, άθελά του, μπαίνει στον δρόμο του και εκείνος χωρίς να αλλάξει πορεία, χωρίς καν να κοιτάξει γύρω του, σκύβει, το παίρνει αγκαλιά και συνεχίζει να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Ο πατέρας του κοριτσιού, ευτυχώς, αντιλήφθηκε σχεδόν άμεσα την εξαφάνισή του και έτσι έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, η οποία με τη βοήθεια του υλικού από την κάμερα ασφαλείας κατάφερε, τελικά, να εντοπίσει έξι ώρες αργότερα τη δίχρονη και τον απαγωγέα της.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν , ότι τα μάτια μας πρέπει να είναι διαρκώς πάνω στα παιδιά μας, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει! Το κοριτσάκι της παραπάνω ιστορίας είναι, ευτυχώς, καλά, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης την έβλαψε με κάποιον τρόπο.