Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι έπαθε θαλάσσια χελώνα από ένα "αθώο" καλαμάκι

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι έπαθε θαλάσσια χελώνα από ένα "αθώο" καλαμάκι

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε τι έπαθε θαλάσσια χελώνα από ένα "αθώο" καλαμάκι

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία, προκειμένου να σταματήσουν να παράγονται και να κυκλοφορούν στην αγορά πλαστικά καλαμάκια, κάτι που, αν και βρίσκει σύμφωνους όσους έχουν μια υποτυπώδη οικολογική συνείδηση, αφήνει την πλειοψηφία του κόσμου σχεδόν αδιάφορη -δεν είναι και λίγοι αυτοί που χαριτολογώντας αναρωτιούνται πώς θα απολαμβάνουμε χωρίς αυτά τον freddo!

Ελπίζουμε πως το παρακάτω βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα social media προκαλώντας αποτροπιασμό, θα σας κάνει να πειστείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά να πετάξετε σκουπίδια στην θάλασσα –πόσο μάλλον πλαστικά.

Στο βίντεο θα δείτε μία εξαιρετικά ταλαιπωρημένη θαλάσσια χελώνα, στο ένα ρουθούνι της οποίας έχει σφηνώσει πλαστικό καλαμάκι. Μια ομάδα εξειδικευμένων βιολόγων προσπαθούν με υπομονή να της το αφαιρέσουν, ενώ την ίδια ώρα της μιλούν σαν σε μικρό παιδί!

Δείτε τι γίνεται στο τέλος:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter