Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Σπιτικά και αγαπημένα έδω και 51 χρόνια με Sanitas!

Σπιτικά και αγαπημένα έδω και 51 χρόνια με Sanitas!

Σπιτικά και αγαπημένα έδω και 51 χρόνια με Sanitas!

Η Sanitas, με προϊόντα άμεσα συνδεδεμένα με το νοικοκυριό και τις αξίες του, πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελώντας μια καθιερωμένη μάρκα, γνωστή για την ποιότητα, καινοτομία και διαφοροποίηση των προϊόντων της.
Έτσι συνεχίζει να είναι δίπλα στους καταναλωτές της σε κάθε στιγμή, από τα οικογενειακά τραπέζια μέχρι τον καθαρισμό του σπιτιού. Αποτελώντας μέρος της καθημερινότητας των καταναλωτών της, έχει καταφέρει να κατέχει τη δική της θέση στις καρδιές τους, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους στιγμές.

H Sanitas μέσω της νέας της επικοινωνίας «Σπιτικά & Αγαπημένα» και όλων των δράσεων που θα υπαχθούν σε αυτή, μεταφέρει το μήνυμα σε όλους τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα της είναι όντως σπιτικά, καθώς συμβάλλουν στην καθημερινή φροντίδα της οικογενειακής εστίας, και αγαπημένα, εφόσον εδώ και 50+1 χρόνια βρίσκονται σταθερά πρώτα στην προτίμησή τους. Για τον λόγο αυτό η Sanitas αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των όμορφων καθημερινών στιγμών μέσα στο σπίτι.

Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.