Αρχική Εκδηλώσεις #StandbyGreece: Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος τραγουδούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

#StandbyGreece: Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος τραγουδούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

#StandbyGreece: Άννα Βίσση & Αντώνης Ρέμος τραγουδούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Η Κύπρος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το μέγεθος της καταστροφής, που άφησαν πίσω τους οι φονικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας, στην Αττική στηρίζει με κάθε τρόπο τους πληγέντες.

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν ενεργά την Πανμηντιακή προσπάθεια στην Κύπρο για βοήθεια στις περιοχές που επλήγησαν στην στην Αττική.

Το #StandByGreece ανακοίνωσε ότι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν ενεργά την Πανμηντιακή προσπάθεια στην Κύπρο για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν την Τρίτη το βράδυ στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τραπεζικοί οργανισμοί, NGOs, επιχειρήσεις και ιδιώτες, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν παγκύπριο έρανο και συναυλία με κοινό στόχο τη συλλογή χρημάτων για να συμβάλουμε στην ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά σε πυρόπληκτη περιοχή της Αττικής.

Ραδιομαραθώνιος

Από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018, το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη ραδιομαραθωνίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα. Στο στούντιο θα φιλοξενούνται τηλεοπτικοί παρουσιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Εισφορές:

Ταυτόχρονα από τις 31/7 έως και τις 3/8, οι πολίτες μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους σε υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τραπέζης Κύπρου.

Εκδήλωση

Στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, πλησίον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μεταξύ 17.00 έως και 23.00.

Στην εκδήλωση θα λάβουν επίσης μέρος, αφιλοκερδώς, τα κυπριακά συγκροτήματα:

(17:00 - 18:00) Theo & Alex
(18:00 - 19:00) On tour
(19:00 - 20:00) Cashiers
(20:00- 21:00) Neon Knights
(21:00 - 22:00) The boots
(22:00 - 23:00) The Fuse

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Από τον χώρο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί κουπόνια αξίας €1, €2, €3 για να τα εξαργυρώσει στο χώρο της συναυλίας, σε ροφήματα και φαγητά. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Hope for Children.

Επιπλέον, εισφορές μπορούν να γίνονται στο περίπτερο του Hope for Children το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Το Hope for Children βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τις τοπικές ελληνικές αρχές και υπό τη διαχείρισή του θα είναι το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Στόχος όλων των εμπλεκομένων, η υιοθέτηση έργου για ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά σε πυρόπληκτη περιοχή της Αττικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter