Αρχική InfoKids Νέα Στη Γερμανία δίνει μάχη για τη ζωή του ο Μιχαήλ Άγγελος - Έκκληση για βοήθεια

Στη Γερμανία δίνει μάχη για τη ζωή του ο Μιχαήλ Άγγελος - Έκκληση για βοήθεια

Στη Γερμανία δίνει μάχη για τη ζωή του ο Μιχαήλ Άγγελος - Έκκληση για βοήθεια

Σε νοσοκομείο της Κολωνίας βρίσκεται ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος από τη Λάρνακα μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Το αγγελούδι που γνώρισε από πολύ νωρίς το άσχημο πρόσωπο της ζωής καθώς εμφάνισε όγκο στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης με οψομυοκλωνικό σύνδρομο, αναμένεται εντός των ημερών να υποβληθεί στη Γερμανία σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρεται και στην ιατρική βεβαίωση που υπογράφει ο Διευθυντής της Παιδογκολογικής-Παιδοαιματολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου Δρ. Λοϊζος Λοϊζου, όπου το παιδί νοσηλεύτηκε για σχεδόν ένα μήνα, η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης του επέβαλε όπως μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό για τη διενέργεια εξειδικευμένης χειρουργικής επέμβασης που δε μπορεί να γίνει στην Κύπρο.

Η Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου έδωσε την έγκρισή της για την άμεση μετάβαση του παιδιού σε νοσοκομείο της Γερμανίας για εξειδικευμένη θεραπεία.

Τα συμπτώματα της ασθένειας του μικρού Μιχαήλ ολοένα και αυξάνονται, με αποτέλεσμα ο Μιχαήλ Άγγελος να δυσκολεύεται να περπατήσει, τα πόδια του να τρέμουν, όπως το κεφάλι και τα μάτια του, αφού η συγκεκριμένη ασθένεια επηρεάζει άμεσα τα νεύρα.

Η οικογένεια του μικρού Μιχαήλ Άγγελου, απευθύνει έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει, με όποιο ποσόν ο καθένας μπορεί.

Σημειώνεται ότι τα έξοδα της επέμβασης θα τα καλύψει η κυβέρνηση, ωστόσο η οικογένεια ζητά βοήθεια για τα έξοδα διαμονής της για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί στα πλαίσια της θεραπείας του παιδιού.

"Ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνουμε στη Γερμανία. Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε περισσότερα. Την Πέμπτη θα γίνει η εισαγωγή του μωρού στο νοσοκομείο, θα γίνουν νέες αναλύσεις, βιοψία και έχουμε δρόμο μέχρι την εγχείρηση. Θα κρατάμε ενήμερο τον κόσμο που θέλει να μάθει για την κατάσταση της υγείας του Μιχαήλ Άγγελου μέσα από τη σελίδα που δημιουργήσαμε στο facebook Μια προσευχή για τον Μιχαήλ Άγγελο".

Για να βοηθήσουμε τον Μιχαήλ Άγγελο να παλέψει… Και να νικήσει!

Εισφορές: Ελληνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: CY30 0050 0362 0003 6210 7080 8101


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.