Αρχική InfoKids Νέα Στη Κύπρο θα χειρουργηθεί ο 12χρονος Κυριάκος – Τα νεότερα για την υγεία του μικρού αγοριού

Στη Κύπρο θα χειρουργηθεί ο 12χρονος Κυριάκος – Τα νεότερα για την υγεία του μικρού αγοριού

Στη Κύπρο θα χειρουργηθεί ο 12χρονος Κυριάκος – Τα νεότερα για την υγεία του μικρού αγοριού

Η ιστορία του μικρού Κυριάκου μάς συγκίνησε και μάς έδωσε, παράλληλα, μεγάλη δύναμη.

Το αγόρι που μάχεται για τη ζωή του από την ηλικία των 5 μηνών θα δώσει μια ακόμη μεγάλη μάχη την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στο χειρουργικό κρεβάτι.

Η νέα επέμβαση κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον μικρό αγωνιστή της ζωής, καθώς πρέπει να αφαιρεθούν κύστες που παρουσιάστηκαν στο κεφάλι.

Στην Κύπρο η σοβαρή επέμβαση

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του μικρού αγοριού η επέμβαση να γίνει στην Κύπρο και όχι στο εξωτερικό, το υπουργείο Υγείας δεν έμεινε ασυγκίνητο και ενέκρινε το αίτημά για να γίνει το χειρουργείο στο American Heart στη Λευκωσία.

Όπως ανέφεραν στον REPORTER οι γονείς του μικρού Κυριάκου, Γαβρίλης και Έλενα Γεωργίου, είναι σημαντικό για το παιδί τους να γίνει η επέμβαση στην Κύπρο για να μπορεί να παρακολουθείται σε μόνιμη βάση από τους γιατρούς του.

Τόσο ο Κυριάκος, όσο και οι γονείς του, δεν χάνουν το κουράγιο και την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της νέας επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί και είναι σίγουροι ότι για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος θα βγει νικητής και θα συνεχίσει να τραγουδά και να τους χαρίζει χαμόγελα, όπως κάνει πάντα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter