Στη Κύπρο θα χειρουργηθεί ο 12χρονος Κυριάκος – Τα νεότερα για την υγεία του μικρού αγοριού

Η ιστορία του μικρού Κυριάκου μάς συγκίνησε και μάς έδωσε, παράλληλα, μεγάλη δύναμη.

Το αγόρι που μάχεται για τη ζωή του από την ηλικία των 5 μηνών θα δώσει μια ακόμη μεγάλη μάχη την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στο χειρουργικό κρεβάτι.

Η νέα επέμβαση κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον μικρό αγωνιστή της ζωής, καθώς πρέπει να αφαιρεθούν κύστες που παρουσιάστηκαν στο κεφάλι.

Στην Κύπρο η σοβαρή επέμβαση

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του μικρού αγοριού η επέμβαση να γίνει στην Κύπρο και όχι στο εξωτερικό, το υπουργείο Υγείας δεν έμεινε ασυγκίνητο και ενέκρινε το αίτημά για να γίνει το χειρουργείο στο American Heart στη Λευκωσία.

Όπως ανέφεραν στον REPORTER οι γονείς του μικρού Κυριάκου, Γαβρίλης και Έλενα Γεωργίου, είναι σημαντικό για το παιδί τους να γίνει η επέμβαση στην Κύπρο για να μπορεί να παρακολουθείται σε μόνιμη βάση από τους γιατρούς του.

Τόσο ο Κυριάκος, όσο και οι γονείς του, δεν χάνουν το κουράγιο και την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της νέας επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί και είναι σίγουροι ότι για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος θα βγει νικητής και θα συνεχίσει να τραγουδά και να τους χαρίζει χαμόγελα, όπως κάνει πάντα.