Αρχική InfoMommy Νέα Στην Αμερική κυκλοφορούν μωρομάντηλα-γαντάκια –και τα θέλουμε άμεσα!

Στην Αμερική κυκλοφορούν μωρομάντηλα-γαντάκια –και τα θέλουμε άμεσα!

Στην Αμερική κυκλοφορούν μωρομάντηλα-γαντάκια –και τα θέλουμε άμεσα!

Λέγονται Shittens, μπαίνουν σαν γαντάκια στο χέρι και προστατεύουν από περιστατικά βαριάς βρεφικής… αφόδευσης! Πιθανώς τα γνωρίζετε ήδη, αν συνηθίζετε να ψωνίζετε online από το Amazon και το Ebay και, κι αν όχι… ήρθε η ώρα να τα μάθετε.

Τα Shitten mittens, λοιπόν, έχουν σχήμα γαντιού, ώστε να μπαίνει ολόκληρο το χέρι αυτού που τα χρησιμοποιεί και να το προστατεύει από τη «βρώμικη δουλειά» -και όχι μόνο του μωρού σας. Η εταιρία ξεκαθαρίζει, ότι τα συγκεκριμένα υγρομάντηλα προσφέρονται ιδανικά και για χρήση από ενήλικες, ενώ μετά τη χρήση πρέπει να πετιούνται, αφού τα έχει γυρίσει κανείς από την ανάποδη.

Οφείλουμε, βέβαια, να παραδεχτούμε, ότι η τιμή τους είναι υψηλή, αφού το πακέτο των 20 τεμαχίων κοστίζει 34 δολάρια (χωρίς τα μεταφορικά), άρα υπολογίστε περί τα 1,70 δολάρια ανά «γαντάκι».

Δεν ξέρουμε αν θα δίνατε τόσα, προκειμένου να διατηρήσετε τα χεράκια σας καθαρά, αλλά αν έχετε ιδιαίτερη μικρή ανεκτικότητα στο ζήτημα αυτό, σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Πώς θα τα αποκτήσετε; Από την επίσημη ιστοσελίδα τους!

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter