«Στην αρχή φοβόμουν να μιλήσω για την εγκυμοσύνη μου»: Η εξομολόγηση της Κων/νας Ευριπίδου που συγκινεί

Ανοιχτά μιλά πλέον η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, τους πρώτους μήνες της κύησής της ήταν επιφυλακτική, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό και άγνωστο για εκείνη θέμα.

Πλέον, διανύει τον 6ο μήνα και μετά τις επιβεβαιώσεις των γιατρών, μοιράζεται με τους θαυμαστές της κάθε χαρμόσυνη είδηση.

Η εξομολόγηση στους ακολοθούς της

Η ίδια με ανάρτηση της, μίλησε για ολο αυτό που ζει με την εγκυμοσύνη της και πώς αντιμετώπισε τα άγνωστα θέματα που προέκυψαν.

«Βρίσκομαι στο νοσοκομείο με την μασκούλα μου για την ανάλυση γλυκόζης που γίνεται στην 26-28η εβδομάδα κύησης. Λίγο ζαλισμένη και με ανακατεμένο στομάχι μιας και ξύπνησα στις 7:30 και δεν επιτρέπεται ούτε το φαγητό ούτε καν νερό μέχρι να τελειώσεις τις 3 δειγματοληψείες!

Στην αναμονή, βρήκα όμως χρόνο να γράψω το πρώτο ποστ / ημερολόγιο εγκυμοσύνης μου.. Μπήκα στην 29η εβδομάδα και μου επιβεβαίωσαν ότι το μικρούλι μου αυτή τη στιγμή είναι βιώσιμο πια και οτι όλα πάνε καλά…Σημαντική εβδομάδα για εμάς! Όσο γι’αυτό τον μήνα τον 6ο έχω να πω οτι τα συμπτώματα υπνηλίας έχουν ήδη υποχωρήσει αλλά η κίνηση του μπόμπιρα, που πια είναι πολύ αισθητή προκαλεί ανακάτεμα, κόπωση και πόνο στη μέση…Όμως νιώθω πολύ αισιόδοξη και θετική πια να μιλήσω για την εγκυμοσύνη μου και πως εγώ την βιώνω!

Και έχω να σας εξομολογηθώ οτι οι προηγούμενοι μήνες, δεν ήταν η πιο όμορφη φάση της ζωής μου, ούτε η πιο ήρεμη.. ούτε πρόλαβα ακόμα να χαρώ αυτό το μαγικό θαύμα της φύσης! Ξεκίνησα με τρομερή κόπωση και ναυτία όπως όλες οι εγκυμονούσες συνήθως στο πρώτο τρίμηνο αλλά εγώ είχα ακόμη ένα θεματάκι που με τρόμαξε και έπρεπε να το ψάξω..

“Έκτακτες Ταχυπαλμίες” δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτός ο ορισμός.. μέχρι που μια επίσκεψη στον καρδιολόγο μου, με έκανε να δώ λίγο πιο ξεκάθαρα αυτό το περίεργο αίσθημα που ένιωθα… και νιώθω ακόμα! Μετά απο 1 ώρα εξέταση λοιπόν,ο γιατρός μου επιβεβαίωσε οτι δεν είναι ανησυχητικό μιας και μπορεί να συμβεί στην εγκυμοσύνη αλλά θα πρέπει να ρίξω τους τόνους της ζωής μου, να ελέγξω την κούραση μου και μην γυμνάζομαι μέχρι να γεννήσω.. Καταλαβαίνετε οτι εκεί έπρεπε να αλλάξουν πολλά στον τρόπο ζωής μου..

Προσπάθησα… και προσπαθώ… δεν τα καταφέρνω σε όλα!
Έχω τόσα πολλά να σας πώ γιατί δεν μείναμε μόνο σ’αυτό…υπόσχομαι στα επόμενα ποστ θα σας πώ και τα υπόλοιπα που έμαθα μέσα απο αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη που ίσως κάποιες απο σας τα περνάτε.

Για τώρα σας αφήνω, όμως μην ξεχνάτε… τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να μειώσει την αξία αυτού του θαύματος που συμβαίνει μέσα μας αυτούς τους 9 μήνες… Και σας διαβεβαιώ οτι μόλις πάρετε στα χέρια σας το μικρό σας θαυματάκι όλα όσα ζήσατε αυτούς τους 9 μήνες θα ξεχαστούν σε ένα δευτερόλεπτο. Σας φιλώ γλυκά… έρχεται νέο πόστ για τις 30 εβδομάδες!

Have a lovely weekend! xoxo C.E»