Αρχική InfoKids Νέα Στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα στην Καρπασία ο εορτασμός των Θεοφανίων

Στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα στην Καρπασία ο εορτασμός των Θεοφανίων

Στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα στην Καρπασία ο εορτασμός των Θεοφανίων

Σε γραπτή ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι από τις 7 μέχρι τις δέκα το πρωί της 6ης Ιανουαρίου θα τελεστεί στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα, προϊσταμένου του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου, ο εορτασμός των Θεοφανίων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει ο καθιερωμένος καθαγιασμός των υδάτων στον κολπίσκο που βρίσκεται απέναντι από το αρχαίο εκκλησάκι του Αγίου Θύρσου στη Γιαλούσα.

Θα υπάρχουν λεωφορεία για μεταφορά των πιστών στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα με το εισιτήριο να ανέρχεται στα 15 ευρώ, με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αποστόλου Ανδρέα.

Από τη Λεμεσό τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Αυδήμου από τον Ιερό Ναό Σωτήρος στις 05.00 το πρωί, από το Κολόσσι από την πλατεία του χωριού στις 05.15 και από το χώρο στάθμευσης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στις 05.45 το πρωί.

Από τη Λευκωσία τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.15 το πρωί από το χώρο στάθμευσης απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα Δασουπόλεως.

Από τη Λάρνακα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 06.30 το πρωί από το χώρο στάθμευσης μπροστά από το κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού και από το περίπτερο στην αερογέφυρα Κελλιών.

Από την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Οδόφραγμα Βρυσούλλων στις επτά το πρωί.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ελένη Φελλούκα στο τηλέφωνο 99621332 και με τον Κοινοτάρχη Αγίας Τριάδας, Γιαννάκη Χατζηγιάννη στο τηλέφωνο 99403919.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.