Αρχική InfoKids Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Στην Κύπρο η βίαιη βάπτιση για την οποία μιλά όλος ο πλανήτης;

Στην Κύπρο η βίαιη βάπτιση για την οποία μιλά όλος ο πλανήτης;

Στην Κύπρο η βίαιη βάπτιση για την οποία μιλά όλος ο πλανήτης;

Αν ακολουθείτε συχνά τα social media, θα έχετε σίγουρα παρακολουθήσει το βίντεο με τον χριστιανό παππά που βαφτίζει ένα μωρό, πετώντας το σχεδόν στην κολυμπήθρα με βίαιο τρόπο. Αν δεν το έχετε δει ακόμα, σας το παραθέτουμε παρακάτω:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βάπτιση έλαβε χώρα σε Ορθόδοξη εκκλησία, στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ωστόσο το βίντεο έχει πάρει παγκόσμιες… διαστάσεις.

Η εφημερίδα Daily Mail χαρακτήρισε την βάπτιση ως «την πιο βίαιη που έχει γίνει ποτέ», ενώ πολλοί χρήστες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χαρακτήρισαν την πρακτική αυτή απαράδεκτη, εκφράζοντας ανησυχία για την υγεία του μωρού.

«Βάπτιση; Πείτε καλύτερα απόπειρα φόνου», έγραψε ένας σοκαρισμένος χρήστης.

Αρνείται το συμβάν ο Δήμαρχος της περιοχής

Σε δηλώσεις του στην OffsiteCy, ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος σχετικά με το βίντεο, απορρίπτει ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε ορθόδοξη εκκλησία του Δήμου: «Επιβεβαιώνουμε ότι δεν έχει γίνει η συγκεκριμένη βάφτιση στην Αγία Νάπα. Αν προσέξετε ούτε η εκκλησία παραπέμπει σε εκκλησία του Δήμου, ενώ η γλώσσα στην οποία ψάλλουν οι ιερείς δεν είναι ελληνική», τονίζει ο ίδιος.

Όποιος γνωρίζει, ωστόσο, κάτι παραπάνω είναι χρήσιμο να το αναφέρει, ώστε να συμβάλλουμε όλοι, για να μην επαναληφθεί ποτέ κάτι τέτοιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter