Αρχική Εκδηλώσεις Στηρίζουμε το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για παιδιά με καρκίνο (27/5)

Στηρίζουμε το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για παιδιά με καρκίνο (27/5)

Στηρίζουμε το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για παιδιά με καρκίνο (27/5)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει το ετήσιο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο στην Ακρόπολη, το οποίο παραχωρήθηκε από το Δημαρχείο Στροβόλου.

Στόχοι της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς θα αρχίσει με ένα τρίωρο αθλητικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, καράτε, ταε-κβο-ντο, τζούντο και άλλα αθλήματα, από το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του ΚΟΑ. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα παιχνίδια και να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα τύπου «Survivor».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα φαγητά και να αγοράσουν προϊόντα που έχουν προσφερθεί δωρεάν από εταιρείες, εργοστάσια, καταστήματα και άτομα. Στο Πανηγύρι θα πωλούνται, μεταξύ άλλων, σπιτικά κέικς και γλυκά που ετοιμάζουν και προσφέρουν στο Σύνδεσμο κυρίες από διάφορα μέρη της Κύπρου.

Πληροφορίες: 22752595, 99448723, 99518452

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter