Στηρίζουμε το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς για παιδιά με καρκίνο (27/5)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει το ετήσιο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο στην Ακρόπολη, το οποίο παραχωρήθηκε από το Δημαρχείο Στροβόλου.

Στόχοι της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.

Το 18ο Πανηγύρι Χαράς και Προσφοράς θα αρχίσει με ένα τρίωρο αθλητικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, καράτε, ταε-κβο-ντο, τζούντο και άλλα αθλήματα, από το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του ΚΟΑ. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν με διάφορα παιχνίδια και να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα τύπου «Survivor».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα φαγητά και να αγοράσουν προϊόντα που έχουν προσφερθεί δωρεάν από εταιρείες, εργοστάσια, καταστήματα και άτομα. Στο Πανηγύρι θα πωλούνται, μεταξύ άλλων, σπιτικά κέικς και γλυκά που ετοιμάζουν και προσφέρουν στο Σύνδεσμο κυρίες από διάφορα μέρη της Κύπρου.

Πληροφορίες: 22752595, 99448723, 99518452

Αναλυτικά το πρόγραμμα: