Αρχική InfoKids Νέα Στις 26 Ιανουαρίου στο Κακουργιοδικείο ο 36χρονος για άσεμνη επίθεση σε βάρος 6χρονης στην Πάφο

Στις 26 Ιανουαρίου στο Κακουργιοδικείο ο 36χρονος για άσεμνη επίθεση σε βάρος 6χρονης στην Πάφο

Στις 26 Ιανουαρίου στο Κακουργιοδικείο ο 36χρονος για άσεμνη επίθεση σε βάρος 6χρονης στην Πάφο

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, η υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης στην Πάφο. Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Ύποπτος είναι 36χρονος από την Πάφο ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κοριτσάκι και ακολούθως στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών παραδέχτηκε μερικώς ενοχή.Στην σημερινή δικάσιμο το δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την υπόθεση για τις 26.1.2017 και όπως ο 36χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε. Στις 26.1.2017 αναμένεται να ακουστούν γεγονότα. Στην προηγούμενη δικάσιμο ο 36χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς.

Ο 36χρονος αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες αυτή της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και στην άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης.  36χρονος παραδέχτηκε ενοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης σε βάρος της 6χρονης ενώ στην σημερινή δικάσιμο απάντησε παραδοχή στην κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.