Αρχική InfoKids Νέα Στο νοσοκομείο κατέληξε ο μαθητής που ''έφαγε'' τηγανιά στο κεφάλι από τον καθηγητή του

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο μαθητής που ''έφαγε'' τηγανιά στο κεφάλι από τον καθηγητή του

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο μαθητής που ''έφαγε'' τηγανιά στο κεφάλι από τον καθηγητή του
Τιμωρία για την ανησυχία που προκαλούσε μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή ένα απλό αστείο, ήταν τελικά το κίνητρο καθηγητή μαγειρικής στην Γ' Τεχνική Σχολή Λεμεσού, ο οποίος δεν δίστασε να ξεφύγει από τα όρια ρίχνοντας ένα τηγάνι εναντίον μαθητή του.

Η συμπεριφορά αυτή του συγκεκριμένου καθηγητή είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει με τραύματα στο νοσοκομείο ο μαθητής και η υπόθεση να καταγγελθεί στην Αστυνομία. Ο ίδιος ο καθηγητής δίνει τις δικές του ερμηνείες.

Η σχετική καταγγελία έγινε από τον ίδιο τον μαθητή, ο οποίος συνοδευόμενος από τη μητέρα του κατέφυγε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι την Τετάρτη το πρωί κι ενώ βρισκόταν στην τάξη και παρακολουθούσε μάθημα μαγειρικής, ο καθηγητής του πέταξε τηγάνι προς το μέρος του, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες άλλες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που ανέλαβαν την υπόθεση, ο 17χρονος μαθητής με την όλη συμπεριφορά του προκαλούσε ανησυχία την ώρα του μαθήματος με αποτέλεσμα ο καθηγητής, χωρίς να έχει καμιά πρόθεση να τον κτυπήσει, εκσφενδόνισε προς το μέρος του ένα τηγάνι.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο καθηγητής, η κίνηση του δεν περιείχε οποιοδήποτε κίνητρο τιμωρίας, αλλά έριξε το μαγειρικό σκεύος προς το μέρος του μαθητή του για να το πιάσει στα πλαίσια ενός αστεϊσμού την ώρα του μαθήματος.

Δυστυχώς το εκσφενδονισμένο τηγάνι του ήρθε στο πρόσωπο με αποτέλεσα να τραυματισθεί. Ο 17χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχασε ένα δόντι και έφερε ένα τραύμα στα χείλη όπου του έγινε συρραφή.

Εναντίον του καθηγητή εξετάζεται το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.