Αρχική InfoKids Νέα Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 13χρονη με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού από φωτιά στο τζάκι

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 13χρονη με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού από φωτιά στο τζάκι

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 13χρονη με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού από φωτιά στο τζάκι

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 13χρονη που υπέστη εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού όταν στην προσπάθεια της να ανάψει το τζάκι, αυτό άρπαξε φωτιά.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στις 15:57 στην Πάφο, όταν, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στην προσπάθεια της η 13χρονη να ανάψει το τζάκι, αυτό άρπαξε φωτιά. Η μικρή, που υπέστη εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΓΝ Λευκωσίας. Σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό, η 13χρονη υπέστη εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πρόσωπο, στο άνω δεξί άκρο και στην ωμοπλάτη.Η κατάσταση της μικρής χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή. Στην σκηνή έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά. Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην οικία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter