Στον αέρα η περιοδεία των «Spice Girls»: Ποιο μέλος του συγκροτήματος τυφλώθηκε;

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε πριν λίγες ώρες για την αγαπημένη τραγουδίστρια από την Βρετανία, Mel B.

Η σταρ που μεσουράνησε τις δεκαετίες 1990 και 2000 ως μέλος του αγαπημένου pop συγκροτήματος “Spice Girls”, κινδύνευσε να μείνει τυφλή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια λίγο πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή της περιοδεία, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τον φόβο ότι θα χάσει την όραση από το δεξί της μάτι.

Σύμφωνα με τις πηγές, όταν η Mel Β έφτασε στο νοσοκομείο, φοβόταν πολύ ότι δε θα ανακτήσει την όρασή της ξανά. «Δεν μπορώ να δω τίποτα, είμαι εντελώς τυφλή», φαίνεται πως είπε στο προσωπικό, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, φέρεται και να πονούσε πολύ.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου η όρασή της επανήλθε από το λειτουργικό μάτι. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί πολλές θεραπείες ακόμα και αρκετό χρόνο ξεκούρασης για να επανέλθει.

Το πρόβλημα όρασης από το αριστερό μάτι

Η 43χρονη τραγουδίστρια έχει χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι λόγω μιας επέμβασης λέιζερ που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια και η οποία απέτυχε.

Αυτό που μένει τώρα, είναι να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Mel B και το μέλλον της περιοδείας του αγαπημένου συγκροτήματος…

Σημειώνεται ότι η περιοδεία του αγαπημένου συγκροτήματος αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Μαΐου, χωρίς τη συμμετοχή της Βικτόριας Μπέκαμ.