Συγκινεί Άγιος Βασίλης σε χριστουγεννιάτικο πάρκο για τον τρόπο που αντιμετώπισε τυφλό παιδί με αυτισμό

Όταν η Misty Wolf πήγε τον γιο της Matthew να δει τον Άγιο Βασίλη σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο, πριν από μερικές ημέρες, δεν φανταζόταν ότι ο μικρός θα βίωνε τόσο μοναδικές στιγμές! Η Misty, σε κείμενο που δημοσίευσε αργότερα, αναφέρεται στον εν λόγω Άγιο Βασίλη ως «τον καλύτερο όλων των εποχών», αφού έκανε τα αδύνατα δυνατά να κάνει τον Matthew, ο οποίος είναι τυφλός και έχει αυτισμό, να νιώσει εξαιρετικά άνετα και ασφαλής κατά την συνάντησή τους.  Όταν, λοιπόν, ήρθε η σειρά του να δει τον Άγιο Βασίλη, ο Misty ψιθύρισε στο αυτί του ανιματέρ που είχε αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ότι το παιδί έχει τις συγκριμένες ειδικές ανάγκες, αλλά ότι παρ’όλα αυτά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη.

«Τότε μου απάντησε: ‘Μη λες τίποτε άλλο!’ και αμέσως γονάτισε στο πάτωμα για να χαιρετήσει τον μικρό μου», έγραψε αργότερα η Misty στο Facebook. «Του μίλησε για αρκετή ώρα. Τον άφησε να τον αγγίξει στο πρόσωπο και τα ρούχα του. Του είπε να του τραβήξει τη γενειάδα, να πιάσει το καπέλο του και μίλησαν για την κόκκινη στολή του. Ρώτησε τον Matthew αν ήθελε να ‘δει’ με τα χέρια του κάτι ακόμα και ο μικρός είπε ‘τα γυαλιστερά σου μάτια’ και τότε ο ‘Άγιος’ τον άφησε να του πιάσει τα μάτια για όση ώρα ήθελε».

Ο εξαιρετικός αυτός άνθρωπος, στην προσπάθεια να χαρίσει στον μικρούλη μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, τον ρώτησε αν έχει ακουμπήσει ποτέ πραγματικό ελάφι και τότε τον πήγε στην έκθεση του χώρου, όπου υπήρχε ένα ταριχευμένο ελαφάκι. Ο μικρός ενθουσιάστηκε και η μαμά του συγκινήθηκε βαθιά που είδε το παιδί της να ενδιαφέρεται και να χαίρεται τόσο πολύ!

Το post της στο Facebook συνόδευσαν οι παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή: popsugar.com