Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Συγκινεί Άγιος Βασίλης σε χριστουγεννιάτικο πάρκο για τον τρόπο που αντιμετώπισε τυφλό παιδί με αυτισμό

Συγκινεί Άγιος Βασίλης σε χριστουγεννιάτικο πάρκο για τον τρόπο που αντιμετώπισε τυφλό παιδί με αυτισμό

Συγκινεί Άγιος Βασίλης σε χριστουγεννιάτικο πάρκο για τον τρόπο που αντιμετώπισε τυφλό παιδί με αυτισμό

Όταν η Misty Wolf πήγε τον γιο της Matthew να δει τον Άγιο Βασίλη σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο, πριν από μερικές ημέρες, δεν φανταζόταν ότι ο μικρός θα βίωνε τόσο μοναδικές στιγμές! Η Misty, σε κείμενο που δημοσίευσε αργότερα, αναφέρεται στον εν λόγω Άγιο Βασίλη ως «τον καλύτερο όλων των εποχών», αφού έκανε τα αδύνατα δυνατά να κάνει τον Matthew, ο οποίος είναι τυφλός και έχει αυτισμό, να νιώσει εξαιρετικά άνετα και ασφαλής κατά την συνάντησή τους.  Όταν, λοιπόν, ήρθε η σειρά του να δει τον Άγιο Βασίλη, ο Misty ψιθύρισε στο αυτί του ανιματέρ που είχε αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ότι το παιδί έχει τις συγκριμένες ειδικές ανάγκες, αλλά ότι παρ’όλα αυτά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη.

«Τότε μου απάντησε: ‘Μη λες τίποτε άλλο!’ και αμέσως γονάτισε στο πάτωμα για να χαιρετήσει τον μικρό μου», έγραψε αργότερα η Misty στο Facebook. «Του μίλησε για αρκετή ώρα. Τον άφησε να τον αγγίξει στο πρόσωπο και τα ρούχα του. Του είπε να του τραβήξει τη γενειάδα, να πιάσει το καπέλο του και μίλησαν για την κόκκινη στολή του. Ρώτησε τον Matthew αν ήθελε να 'δει' με τα χέρια του κάτι ακόμα και ο μικρός είπε 'τα γυαλιστερά σου μάτια' και τότε ο 'Άγιος' τον άφησε να του πιάσει τα μάτια για όση ώρα ήθελε».

Ο εξαιρετικός αυτός άνθρωπος, στην προσπάθεια να χαρίσει στον μικρούλη μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, τον ρώτησε αν έχει ακουμπήσει ποτέ πραγματικό ελάφι και τότε τον πήγε στην έκθεση του χώρου, όπου υπήρχε ένα ταριχευμένο ελαφάκι. Ο μικρός ενθουσιάστηκε και η μαμά του συγκινήθηκε βαθιά που είδε το παιδί της να ενδιαφέρεται και να χαίρεται τόσο πολύ!

Το post της στο Facebook συνόδευσαν οι παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter