Αρχική InfoKids Νέα Συγκίνηση για τον μικρό Μιχαήλ – Άγγελο: Πώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση – Τα συγκινητικά λόγια του παππού

Συγκίνηση για τον μικρό Μιχαήλ – Άγγελο: Πώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση – Τα συγκινητικά λόγια του παππού

Συγκίνηση για τον μικρό Μιχαήλ – Άγγελο: Πώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση – Τα συγκινητικά λόγια του παππού

Η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας του μικρού Μιχαήλ – Άγγελου για τη συγκέντρωση χρημάτων για την επέμβαση του 6μηνου μωρού ήταν συγκινητική.

Εχθές, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής έγινε γνωστή η ανάγκη συγκέντρωσης 7.000€ για να μπορέσει ο Μιχαήλ – Άγγελος να κάνει επέμβαση στο κεφάλι.

Όσα είπε ο παππούς του Μιχαήλ - Άγγελου

Ο παππούς του μικρού παιδιού μίλησε στο themaonline.com και εξέφρασε τη συγκίνηση και τις ευχαριστίες του στον κόσμο για την συμβολή του στον αγώνα του εγγονού του.

«Χίλια ευχαριστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας βοήθησε και θέλω να τους ενημερώσω πως οι επτά χιλιάδες ευρώ που χρειαζόταν η οικογένεια ώστε να προχωρήσει στην επέμβαση ο Μιχαήλ Άγγελος, έχουν συγκεντρωθεί. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, ο παππούς του μικρού Μιχαήλ Άγγελου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για το όλο ζήτημα με παρέμβαση του βοήθησε την οικογένεια.

Διαβάστε την έκκληση που είχε κάνει η οικογένεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter