Συγκίνηση για τον μικρό Μιχαήλ – Άγγελο: Πώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την επέμβαση – Τα συγκινητικά λόγια του παππού

Η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας του μικρού Μιχαήλ – Άγγελου για τη συγκέντρωση χρημάτων για την επέμβαση του 6μηνου μωρού ήταν συγκινητική.

Εχθές, μέσω τηλεοπτικής εκπομπής έγινε γνωστή η ανάγκη συγκέντρωσης 7.000€ για να μπορέσει ο Μιχαήλ – Άγγελος να κάνει επέμβαση στο κεφάλι.

Όσα είπε ο παππούς του Μιχαήλ – Άγγελου

Ο παππούς του μικρού παιδιού μίλησε στο themaonline.com και εξέφρασε τη συγκίνηση και τις ευχαριστίες του στον κόσμο για την συμβολή του στον αγώνα του εγγονού του.

«Χίλια ευχαριστώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας βοήθησε και θέλω να τους ενημερώσω πως οι επτά χιλιάδες ευρώ που χρειαζόταν η οικογένεια ώστε να προχωρήσει στην επέμβαση ο Μιχαήλ Άγγελος, έχουν συγκεντρωθεί. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Μάλιστα, ο παππούς του μικρού Μιχαήλ Άγγελου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για το όλο ζήτημα με παρέμβαση του βοήθησε την οικογένεια.

Διαβάστε την έκκληση που είχε κάνει η οικογένεια.