Χριστουγεννιάτικο video μάς θυμίζει ότι την αγάπη των γονιών μας θα την καταλάβουμε μόνο όταν κάνουμε παιδιά

Όλοι έχουμε νιώσει κάποια φορά στη ζωή μας ντροπιασμένοι εξ’ αιτίας των γονιών μας και πολύ πιθανό τώρα πια να έχουμε γίνει εμείς εκείνοι οι γονείς που «ντροπιάζουν» τα παιδιά τους. Σε μια πρόσφατη διαφήμιση για τα Χριστούγεννα αυτές οι γλυκές στιγμές έρχονται ξανά στο μυαλό μας και μας θυμίζουν τα παιδικά και εφηβικά σας χρόνια και ίσως μας κάναουν να… δακρύζουμε.

Η 90 δευτερολέπτων διαφήμιση – η οποία προωθεί μία γαλλική εταιρεία κινητών τηλεφώνων – αφηγείται μια ιστορία για την εξέλιξη μιας σχέσης ανάμεσα σε έναν πατέρα και έναν γιο.

Ξεκινά με τα Χριστούγεννα μιας οικογένειας, στην οποία ένας μπαμπάς χορεύει στον γιο του υπό τους ήχους ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού. Το παιδί μέχρι μια ηλικία χαίρεται και διασκεδάζει μαζί με τον μπαμπά του. Κάποια στιγμή, όμως, φαίνεται να δυσανασχετεί και να ντρέπεται από τη συμπεριφορά του πατέρα του.

Μέχρι που γίνεται και ο ίδιος πατέρας και συνεχίζει την χορευτική του παράδοση τραγουδώντας με το μωρό του το ίδιο τραγούδι…

Μία από τις πιο συγκινητικές διαφημίσεις που είδαμε για τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές, γίνεται η απόδειξη ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που θα καταλάβουμε μόνο όταν γίνουμε γονείς…

Δείτε την διαφήμιση

https://youtu.be/Y-58Ju4311Y