Αρχική InfoMommy Νέα "Μόνο ο Θεός μας γλύτωσε": Συγκλονιστικές μαρτυρίες μετά τον σαρωτικό χθεσινό ανεμιστρόβιλο

"Μόνο ο Θεός μας γλύτωσε": Συγκλονιστικές μαρτυρίες μετά τον σαρωτικό χθεσινό ανεμιστρόβιλο

"Μόνο ο Θεός μας γλύτωσε": Συγκλονιστικές μαρτυρίες μετά τον σαρωτικό χθεσινό ανεμιστρόβιλο

Με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψαν οι κάτοικοι στους Αγίους Τριμιθιάς τον εφιάλτη που έζησαν χθες με το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου.

Η κ. Σοφία είπε στον ΑΝΤ1 πως κρατούσε τα μώρα της στην αγκαλιά της και απλά προσευχόταν να σωθούν. Όπως περιέγραψε όταν αντιλήφθηκαν ότι κατευθύνεται προς το σπίτι τους ο ανεμοστρόβιλος έκλεισαν τις πόρτες και πήγαν κοντά στα παιδιά τους, τα οποία κοιμούνταν και είχαν ξυπνήσει κλαίγοντας. Πήραν τα παιδιά τους αγκαλιά με τον σύζυγο της και κάθισαν στο πάτωμα και άρχισαν να προσεύχονται. Ο άντρας της κ. Σοφίας, δήλωσε σοκαρισμένος, δεν έκλεισε ούτε λεπτό τα μάτια του χθες το βράδυ καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του και κοίταζε συνεχώς από το παράθυρο τις ζημιές. "Μόνο ο θεός μας γλύτωσε".

Συγκλονίζει και η κ. Ροτή που και η ίδια δακρυσμένη είπε στον ΑΝΤ1 πως βρίσκονταν έξω στην αυλή όταν είδαν την καταστροφική πορεία του ανεμοστόβιλου. Πέρασαν στο σπίτι, κάθισαν στο καθιστικό με τα παιδιά τους, ανύμποροι να κάνουν οτιδήποτε και χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Μόλις που γλυτώσαμε τη ζωή μας".

Ο κ. Ανδρέας από πλευράς του δήλωσε πως κανείς ακόμη δεν ήρθε να τους δει εκτός από τον Έπαρχο Λευκωσίας και τους λειτουργούς της ΑΗΚ.

πηγή: ant1iwo.com

φωτο: alphanews.live


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter