Σύγχρονη «Μήδεια» έκλεισε τα παιδιά της στο αμάξι για τιμωρία – Τα ξέχασε και πέθαιναν από ασφυξία λόγω ζέστης

Ένα 2χρονο κοριτσάκι και το 16 μηνών αδερφάκι του βρήκαν τραγικό θάνατο όταν έμειναν κλειδωμένα  μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους κάτω από τον καυτό ήλιο  του Τέξας.

Όλα συνέβησαν πριν ένα μήνα, όταν η Cynthia Marie Randolph  σύμφωνα με παραδοχή της έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου για να «δώσει ένα μάθημα» στη 2χρονη κόρη της Juliet, η οποία δεν ήθελε να βγει από το όχημα.

Ο θάνατος της Juliet και του 16 μηνών αδελφού της Cavanaugh διαπιστώθηκε το απόγευμα της 26ης Μαΐου κι ενώ η θερμοκρασία ήταν περίπου 35,5 βαθμοί Κελσίου, στο σπίτι της Randolph.

Σε διάφορες συνεντεύξεις της η Randolph έπλασε πολλές διαφορετικές εκδοχές για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο των παιδιών της. Αρχικά είχε πει πως τα παιδιά μπήκαν στο αυτοκίνητο μόνα τους και κλειδώθηκαν μέσα. Η 24χρονη είπε επίσης πως μόλις τα βρήκε έσπασε ένα παράθυρο προσπαθώντας να τα σώσει.

Τελικά όμως παραδέχθηκε πως είχε βρει τα παιδιά να παίζουν στο αυτοκίνητο το μεσημέρι και όταν η Juliet αρνήθηκε να βγει, της έκλεισε την πόρτα για να της δώσει ένα μάθημα θεωρώντας πως η ίδια η 2χρονη και ο αδελφός της θα κατάφερναν να βγουν μόνοι τους όταν ήταν έτοιμοι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η μητέρα μπήκε στο σπίτι και κάπνισε μαριχουάνα, πέφτοντας στη συνέχεια για ύπνο για δύο με τρεις ώρες. Παραδέχθηκε επίσης πως έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου για να μοιάζει ο θάνατος των παιδιών της με ατύχημα.

Η 24χρονη αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.