Συναγερμός στη Λευκωσία: Χάθηκαν τα ίχνη 2 ανήλικων κοριτσιών

Η εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών καταγγέλθηκε στην Αστυνομία της Λευκωσίας. Τα ίχνη της πρώτης κοπέλας χάθηκαν εχθές το βράδυ, ενώ της δεύτερης από σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, απουσιάζει από χθες το βράδυ, Τετάρτη 17 Ιουλίου, από τον χώρο όπου διαμένει στη Λευκωσία, η Ελευθερία Κουφού, 16 ετών.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Επίσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το πρωί, από τον χώρο νοσηλείας της στη Λευκωσία, η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΛΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, 16 ετών.

Η 16χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της, φορούσε τζιν παντελόνι, μαυρόασπρη ριγέ μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.