Αρχική InfoMommy Νέα Συνελήφθη 20χρονος που ντυνόταν γυναίκα για να παίρνει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 20χρονος που ντυνόταν γυναίκα για να παίρνει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη 20χρονος που ντυνόταν γυναίκα για να παίρνει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προσήχθη 20χρονος, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, παράνομης απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών, λοιπόν, εξέδωσε την Δευτέρα (29/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τον 20χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (28/10) σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Europol έλαβε πληροφορία τον Απρίλιο ότι κάτοχος λογαριασμού με ξένο γυναικείο όνομα ζήτησε και πήρε δύο αρχεία φωτογραφιών με παιδική πορνογραφία.

Ο 20χρονος φέρεται να αναζητούσε αρχεία που αφορούσαν υλικό με μητέρες που κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά τους ή με ζευγάρια ηλικίας κάτω των 16 ετών που να προβαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο ύποπτος, που εμφανιζόταν ως 19χρονη γυναίκα, ζητούσε να του αποστέλλονται τα αρχεία μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων που παρέχουν και αποθηκευτικό χώρο.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 20χρονου, από διεύθυνση που του στάλθηκε υλικό.

Ο 20χρονος φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά ότι παρακολουθούσε αρχεία με παιδική πορνογραφία, αλλά ότι δεν έστειλε ποτέ ο ίδιος σε άλλον, και ούτε έχει στην κατοχή του υλικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter