Συνελήφθη ο πατέρας που επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Χειροπέδες στον πατέρα που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του, πέρασε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πατέρα μαθήτριας, ο οποίος μετά από καβγά που είχε η κόρη του μαζί με συμμαθήτριές της σε γυμνάσιο της επαρχίας Λεμεσού, μετέβη στο σχολείο και φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά εναντίον τους και να τις έσπρωξε.

Η μαρτυρία που «καίει» τον πατέρα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λεμεσού, περιγράφονται σε κατάθεση που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με την μαρτυρία γύρω στις 7:30 το πρωί, ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας μπήκε παράνομα στον σχολικό χώρο και αφού απείλησε δύο ανήλικες μαθήτριες που είχαν διαφορές με την ανήλικη κόρη του, επιτέθηκε σε αυτές σπρώχνοντας τις με τα χέρια του.

Έπειτα από παρέμβαση καθηγητών του σχολείου, ο 46χρονος αποχώρησε από τον χώρο ενώ διαπιστώθηκε ότι οι μαθήτριες δεν τραυματίστηκαν.

Στο σχολείο έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Επισκοπής που διενήργησαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι ο δράστης ήταν ο 46χρονος πατέρας της ανήλικης μαθήτριας. Εναντίον του πατέρα, οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμεί εναντίον του.