Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει: Πρωτοσυναντήθηκαν στην Κύπρο – Ξαναβρέθηκαν 20 χρόνια μετά και παντρεύτηκαν

Η ιστορία τους θα μπορούσε να γίνει σενάριο για ρομαντική ταινία. Γνωρίστηκαν ως παιδιά στην Κύπρο, χάθηκαν για περίπου 20 χρόνια, συναντήθηκαν ξανά και παντρεύτηκαν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMaily η Πέγκυ και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν στην Κύπρο, όταν ήταν δύο ετών, αφού οι γονείς τους υπηρετούσαν ως πιλότοι στην RAF που εδρεύει στο Ακρωτήρι της Λεμεσού και είχαν γίνει οι καλύτεροι φίλοι.

Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθαν οι μεταθέσεις των οικείων τους και έτσι αναγκάστηκαν να χωρίσουν.

Τα δύο παιδιά ένα καλοκαίρι στην Κύπρο

Όταν ο Τζέιμς ήταν 18 ετών και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο, έλαβε ένα παράξενο μήνυμα. «Eίσαι ο James Braybrook που μου δάγκωσες το δάκτυλο και μου έκοψες τα μαλλιά στην Κύπρο;», έγραψε η ειδοποίηση σε ένα δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Τα δύο παιδιά κανόνισαν να συναντηθούν για έναν καφέ στο Λονδίνο όταν η Πέγκυ θα το επισκεπτόταν στο πλαίσιο της εκδρομής που έκανε στην Ευρώποη με τις φίλες της από την Αυστραλία. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά

Στη συνέχεια η κοπέλα επέστρεψε στην Αυστραλία με τους δύο να έχουν επαφή για ένα χρόνο από τα social media όταν ο Τζέιμς πήρε την απόφαση να επισκεφθεί τη φίλη του, καθώς δεν… μπορούσε να τη βγάλει από το μυαλό του.

Ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και εδώ και 10 περίπου χρόνια γυρίζουν μαζί τον κόσμο. Παντρεύτηκαν και έχουν φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια που απαρτίζεται από τους δυο τους και τις δυο κόρες τους.