Αρχική InfoMommy Τα 5 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2019 – Θα το τολμήσετε;

Τα 5 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2019 – Θα το τολμήσετε;

Τα 5 χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά το 2019 – Θα το τολμήσετε;

Με τον ερχομό του νέου έτους είναι απαραίτητη μια ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση, δεν νομίζετε; Πέρα από την αγορά ρούχων, οι περισσότερες γυναίκες «ξεσπάμε» στα μαλλιά μας όταν θέλουμε να κάνουμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα απλό κούρεμα, αλλά για ένα νέο χρώμα που θα μας αλλάξει ριζικά τη διάθεση!

Κι ενώ το 2018 κυριαρχούσαν οι καστανές αποχρώσεις, τα hair trends για το νέο έτος μοιάζουν εντελώς αντίθετα: είτε ξανθά είτε σκούρα μαύρα! Για όσες λοιπόν αγαπούν τις αλλαγές, το 2019 θα κυριαρχήσουν τολμηρά χρώματα που ξεχωρίζουν και τραβούν την προσοχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter