Αρχική InfoKids Fun Time Τα δίδυμα αγοράκια που νυχτοπερπατούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δίδυμα αγοράκια που νυχτοπερπατούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δίδυμα αγοράκια που νυχτοπερπατούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως τα δίδυμα Andrew και Ryan Balkin είχαν απίστευτη ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής και ξεσάλωσαν όταν πήγαν όλοι για ύπνο.

Τα δύο αγοράκια, όπως αποκάλυψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που έχουν βάλει οι γονείς στο δωμάτιό τους, δεν είχαν ησυχία. Τα δίχρονα αγοράκια, που είχαν βάλει για ύπνο οι γονείς τους Jonathan και Susana Balkin, αποφάσισαν να το ρίξουν έξω το βράδυ της Κυριακής.

Αφού έριξαν τα μαξιλάρια από τις κούνιες τους κατέβηκαν και άρχισαν να μιλάνε και να παίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ακόμα και όταν οι γονείς τους μπήκαν στο δωμάτιο και τα έβαλαν ξανά για ύπνο, τα δίδυμα αγοράκια δεν το έβαλαν κάτω αλλά βγήκαν ξανά από τις κούνιες τους και συνέχισαν το παιχνίδι.

Οι γονείς τα έβαλαν δύο ακόμα φορές στις κούνιες τους για να ξαναβγούν τελικά και να συνεχίσουν το παιχνίδι και την κουβέντα, με το βίντεο να έχει γίνει viral και να έχει προβληθεί πάνω από 11 εκατομμύρια φορές στο facebook.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.