Αρχική InfoMommy Famous Parents Τα δίδυμα κοριτσάκια που υιοθέτησε η Μαντόνα

Τα δίδυμα κοριτσάκια που υιοθέτησε η Μαντόνα

Τα δίδυμα κοριτσάκια που υιοθέτησε η Μαντόνα

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μαλάουι επιβεβαίωσε την είδηση ότι η Μαντόνα υιοθετήσε δύο ακόμη παιδιά, προσθέτοντας ότι πρόκειται για δίδυμα κορίτσια, την Εσθερ και τη Στέλλα.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Μαντόνα έλαβε άδεια υιοθεσίας για δύο παιδιά», είπε στο AFP αξιωματούχος του δικαστηρίου στη Λιλόνγκουε, την πρωτεύουσα του Μαλάουι. Το 2006 η 58χρονη σταρ είχε φτιάξει ίδρυμα στο Μαλάουι, από όπου είχε υιοθετήσει δύο παιδιά, τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 και τη Μέρσι Τζέιμς το 2009.

Στις 24 Ιανουαρίου η Μαντόνα είχε παρουσιαστεί στο δικαστήριο μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια ηλικίας 4 ετών. Αργότερα εκείνη την ημέρα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ότι «οι φήμες για διαδικασία υιοθεσίας είναι αναληθείς».

Όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια της Μαντόνα απέκτησε δύο νέα μέλη. Πλέον, η διάσημη τραγουδίστρια έχει έξι παιδιά, τέσσερα υιοθετημένα και δύο βιολογικά, τη Λούρδη και το Ρόκο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.