Τα Fingerlings είναι τα παιχνίδια που θα θέλουν όλα τα παιδιά από δω και πέρα!

Ο αντικαταστάτης των fidget spinners είναι εδώ! Τα Fingerlings ή αλλιώς τα δαχτυλοζωάκια είναι το παιχνίδι που θα λατρεύει κάθε παιδί από δω και πέρα.

Πρόκειται για μικρούς πίθηκους ρομπότ που κάνουν θόρυβο, παίζουν μουσική και εφαρμόζουν στα δάχτυλά μοιάζοντας σαν να κρατιούνται από αυτά.

Tα μικρά διαδραστικά ρομπότ-ζωάκια που ήδη έχουν «κερδίσει» την καρδιά των μικρών φίλων στις αγορές κυκλοφορίας τους (Αγγλία, Καναδάς, ΗΠΑ) αναμένεται να γίνουν «μανία» και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τα μικρά ρομποτάκια δεν έχουν «κλέψει» μόνο τις καρδιές των μικρών παιδιών, αλλά και ενηλίκων που φαίνεται να «κολλούν» μαζί τους, μιας και χιλιάδες νέοι ποστάρουν φωτογραφίες στα social media ποζαροντας με ένα Fingerling  στο χέρι τους.

Τα πολυαναμενόμενα Fingerlings προσφέρουν αμέτρητους τρόπους διασκέδασης: κινούνται, σκαρφαλώνουν, παίζουν μουσική, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, ενώ εφαρμόζουν τέλεια στα δάχτυλά σας, σαν να «κρέμονται» από αυτά.

Τα μικρά, χαριτωμένα ρομπότ θα γίνουν ο νέος αχώριστος «φίλος» των παιδιών και θα αποτελέσουν ένα από τα πιο πολυπόθητα δώρα τα φετινά Χριστούγεννα αφού:

  • Διαθέτουν 40 διαφορετικούς ήχους και κινήσεις
  • Έρχονται σε πολλά διαφορετικά χρώματα
  • Αντιδρούν μοναδικά σε κάθε σας άγγιγμα
  • Κοιμούνται όταν βρεθούν στην αγκαλιά σας
  • Βρίσκουν «σπίτι» στα μολύβια, τα στυλό αλλά και τα λουλούδια σας
  • Τραγουδούν χαρούμενα στο κατάλληλο χειροκρότημα

Τα διαθέσιμα Fingerlings είναι μικρές μαϊμούδες (σε εντυπωσιακά χρώματα ή και με glitter), μονόκεροι και βραδύποδες, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, έτοιμα να συναρπάσουν μικρούς αλλά και μεγάλους.

Ανακαλύψτε πρώτοι, ένα νέο πιστό «φίλο» που θα σας φέρει πολλά χαμόγελα!