Τα κοσμήματα που αδημονούμε να φορέσει η Ρέιτσελ Βάις ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ [εικόνες]

Πρίν λίγο καιρό νακοινώθηκε πως η βραβευμένη με Οσκαρ Ρέιτσελ Βάις θα ενσαρκώσει την αξεπέραστη Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη βιογραφική ταινία «A Special Relationship».

H ταινία αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή της Τέιλορ από την υποκριτική μέχρι τον ακτιβισμό, εστιάζοντας κυρίως στον ρόλο που διαδραμάτισε η σταρ του Χόλυγουντ στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS και τι σήμαινε γι’ αυτήν, και όχι τόσο στη λαμπερή και σκανδαλώδη ζωή της.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε την Βάις όχι μόνο να ερμηνεύει την εμβληματική Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά και να φορά τα απίστευτα κοσμήματά της (ή τουλάχιστον τα απίστευτα αντίγραφά τους) στη μεγάλη οθόνη.

Η Τέιλορ, που πέθανε το  2011, άφησε ιστορία και για τη συλλογή κοσμημάτων της, που περιελάμβανε κομμάτια από τους οίκους Cartier, Van Cleef & Arpels, Bulgari, Tiffany & Co. and more.

Χαρακτηριστικό είναι πως τη χρονιά του θανάτου της, τα κοσμήματα δημοπρατήθηκαν από τον οίκο Christie’s και συγκέντρωσαν συνολικά το αστρονομικό ποσό των 116 εκατ. δολαρίων, ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές εκτιμήσεις του οίκου.

Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποια κομμάτια που «είδαμε» στη βρετανική Voque και μας άφησαν άφωνους.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR