Αρχική InfoKids Νέα Τα μαλλιά τους για τα παιδιά με καρκίνο έκοψαν μαθήτριες του Γυμνασίου Αγ.Αντωνίου Λεμεσού

Τα μαλλιά τους για τα παιδιά με καρκίνο έκοψαν μαθήτριες του Γυμνασίου Αγ.Αντωνίου Λεμεσού

Τα μαλλιά τους για τα παιδιά με καρκίνο έκοψαν μαθήτριες του Γυμνασίου Αγ.Αντωνίου Λεμεσού

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε σήμερα το Γυμνάσιου Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, καθώς μαθήτριες έκοψαν τα μακριά τους μαλλιά, δωρίζοντας τα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό τη δημιουργία περούκων για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Επαγγελματίες κομμώτριες ανέλαβαν αφιλοκερδώς να κόψουν 20 περίπου εκατοστά από τα μαλλιά των κοριτσιών που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Διεύθυνση του πολυπολιτισμικού Γυμνασίου της Λεμεσού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, δήλωσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Νίκος Νικολάου.

Μέχρι το πρωί είχαν συγκεντρωθεί 16 μαθήτριες για το σκοπό αυτό, ανέφερε και ευχήθηκε στα παιδιά με καρκίνο " γρήγορη ανάρρωση και ο Άγιος Αντώνιος να τα προστατεύει".

Μέσα σε μια εποχή υλισμού και ωφελιμισμού, η καλύτερη απάντηση είναι αυτή που δίνουν τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Αντωνίου, ανέφερε από την πλευρά της η Διοικητική Υπεύθυνη του σχολείου, επιθεωρήτρια Ζωή Οδυσσέως Πολυδώρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter