Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τα Mikel ήρθαν στην Κύπρο!

Τα Mikel ήρθαν στην Κύπρο!

Τα Mikel ήρθαν στην Κύπρο!

Η αλυσίδα Mikel Coffee Company που προέρχεται από την Ελλάδα και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 140 καταστήματα, επεκτείνεται στην Λάρνακα. Το πρώτο κατάστημα Mikel Coffee Company, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στη Λάρνακα χθες, στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26.

Από νωρίς το πρωί, οι έμπειροι baristas του καταστήματος, ετοίμαζαν και κερνούσαν ζεστά ροφήματα, καθώς και διάφορα πολυαγαπημένα γλυκά και αλμυρά εδέσματα της Mikel, ενώ η πλατεία θύμιζε γιορτή, αφού μαζί με το άνοιγμα του καταστήματος, φύσηξε κι ένας νέος αέρας ανανέωσης, σε ένα πολύ δυναμικό σημείο της πόλης.

new-image

Το νέο, μεγάλο και γωνιακό κατάστημα Μikel που βρίσκεται στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26, αναμένεται να μετατραπεί σε αγαπημένο σποτ και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας,  όπου η εμπειρία του καφέ ξεκινά από την απόλαυση ποιοτικού καφέ σε προσιτή τιμή και επεκτείνεται στην αυθεντική εξυπηρέτηση, στη ζεστή και lounge ατμόσφαιρα και στο λανσάρισμα προϊόντων που στόχο έχουν την αναβάθμιση της εμπειρίας του επισκέπτη και την επιβράβευση της αφοσίωσης.

Ο μοντέρνος χώρος ακολουθεί το αρχιτεκτονικό ύφος του brand,  όπου τα διάφορα βιομηχανικά στοιχεία, οι ξύλινες επιφάνειες και οι αποχρώσεις του μαύρου και του πορτοκαλιού, συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας την εμπειρία ενός μοντέρνου coffee bar,  κατάλληλου για χαλαρές συναντήσεις, για διάλειμμα από τη δουλειά, για διάβασμα ή εργασία,  ή ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις, με βολικά τραπέζια και δωρεάν Wi-Fi.

15304213_1488593401154884_6288944961900777668_o

Η πετυχημένη αλυσίδα Mikel Coffee Company, που αναπτύσσεται ραγδαία, και διαθέτει ένα δίκτυο που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 140 καταστήματα,  αναμένεται να δημιουργήσει μια σταθερή και δυναμική πορεία στην Κύπρο, με το νέο κατάστημα της Λάρνακας να είναι μόνο η αρχή, αφού υπάρχει σχεδιασμός για άνοιγμα καταστημάτων σε άλλες πόλεις, με το επόμενο να ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία. To νέο κατάστημα Mikel, θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το βράδυ.

Η εταιρεία αναμένει να δημιουργήσει μια σταθερή και δυναμική πορεία στην Κύπρο, ενώ υπάρχει σχεδιασμός για άνοιγμα καταστημάτων και σε άλλες πόλεις, με το επόμενο να ανοίγει σύντομα στη Λευκωσία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.