Αρχική InfoKids Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά της υδατογραφίας στα εργαστήρια της Λεβέντειου Πινακοθήκης

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά της υδατογραφίας στα εργαστήρια της Λεβέντειου Πινακοθήκης

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά της υδατογραφίας στα εργαστήρια της Λεβέντειου Πινακοθήκης

Με αφορμή την έκθεση Genius Loci: Ιωάννης Κισσονέργης και Βρετανοί Υδατογράφοι, το Coco_Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν τον κόσμο της υδατογραφίας.

Υπάρχουν κάποιες μυστικές τεχνικές για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ακουαρέλες, έτσι ώστε να κάνουν τα σχέδιά μας ακόμη πιο συναρπαστικά. Αυτές οι τεχνικές δίνουν σε μια ζωγραφιά φτιαγμένη με ακουαρέλες υφή, όγκο και κάποια μαγεία, μαζί με ένα στοιχείο έκπληξης στο τελικό αποτέλεσμα! Ελάτε να μάθουμε πώς χρησιμοποιούμε τις ακουαρέλες εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές και να δούμε πώς ένας υδατογράφος δημιουργεί με αυτές τις τεχνικές το δικό του αριστούργημα.

Το Εργαστήρι υδατογραφίας καθοδηγεί η Ιωάννα Φιλίππου, μια σύγχρονη καλλιτέχνις και εικονογράφος από το IN TOTO Illustration Studio στη Λευκωσία.

Ημερομηνίες: Σάββατο 29.10.2016, 12.11.2016 & 19.11.2016
Ώρα: 10:30-12:00
Ηλικίες: 6-12
Κόστος συμμετοχής: €10

Δηλώσεις συμμετοχής στο education@leventisgallery.org ή στο τηλέφωνο 22668838 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Ξεναγήσεις), Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-13:00 & 13:30-16:00.
Λεβέντειος Πινακοθήκη
Λεωνίδου 5 Λευκωσία 1097, Κύπρος
22668838


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter