Αρχική Εκδηλώσεις Τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία του ταξιδιού στη διαδραστική έκθεση"Travelling Bricks" by LEGO στο The Mall of Cyprus (από 3/2)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία του ταξιδιού στη διαδραστική έκθεση"Travelling Bricks" by LEGO στο The Mall of Cyprus (από 3/2)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία του ταξιδιού στη διαδραστική έκθεση"Travelling Bricks" by LEGO στο The Mall of Cyprus (από 3/2)

Η διαδραστική, εκπαιδευτική έκθεση «Τravelling Βricks» από LEGO® bricks, με θέμα την «Ιστορία του ταξιδιού», έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Η έκθεση παρουσιάζει ολόκληρη την ιστορία των ταξιδιωτικών μέσων, δια μέσω των αιώνων. Μέρος των εκθεμάτων, αναμένεται να καθηλώσουν, τόσο για την λεπτομέρεια όσο και με τις διαστάσεις τους.

Ενδεικτικό παράδειγμα ο «Τιτανικός», του οποίου το μήκος ξεπερνάει τα 7 μέτρα.

Για την έκθεση, θα καταφτάσουν 20 επαγγελματίες καλλιτέχνες LEGO®, οι οποίοι θα φτιάξουν με περισσότερα από 500.000 τούβλα LEGO®, συνολικά 120 εκθέματα, τα οποία θα μπορούμε όλοι να θαυμάσουμε από κοντά. Στο χώρο θα υπάρχουν οθόνες, που θα παρουσιάζουν την ιστορία του διάσημου «τούβλου», καθώς και 100 χιλιάδες LEGO® με τα οποία θα μπορούν μικροί και μεγάλοι, να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές. Στο χώρο θα υπάρχει και παιδική γωνιά με ειδικά LEGO® για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 3 Φεβρουαρίου 2017 στο ANNEX 3 στο The Mall of Cyprus.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές 9:00 – 20:00
Σαββατοκύριακα & Αργίες 10:00 – 20:00

Εισιτήρια €8 (και €5 για σχολεία)

Πληροφορίες και κρατήσεις σχολείων στο 77772939

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Ποτε
Από: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017
Μέχρι: Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2017

The Mall of Cyprus
Shacolas Emporium Park
Οδός Βεργίνας 3
Λευκωσία, Λευκωσία 2025, Κύπρος
7776255


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.