Τα παιδιά τους αρνήθηκαν να τους ακολουθήσουν στην εκδρομή οπότε οι γονείς πήραν μαζί τους το modem

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το post δύο γονιών από την Αυστραλία, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα τι συμβαίνει στην οικογένεια, όταν τα παιδιά έχουν μπει για τα καλά στην εφηβεία και αρνούνται να συμμετέχουν ακόμα και στις πιο διασκεδαστικές οικογενειακές δραστηριότητες.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η μαμά Cassie Langan στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ρωτήσαμε τα παιδιά μας αν θα ήθελαν να πάμε όλοι μαζί μονοήμερη εκδρομή στο Warrnambool σήμερα και η απάντησή τους ήταν: «Πόσο βαρετό, δεν θέλω να έρθω.» Έτσι, ο άνδρας μου κι εγώ αποφασίσαμε, αντί να πάρουμε μαζί τα 3 αχάριστα παιδιά μας, να αφήσουμε όσους δεν θέλουν να έρθουν στο σπίτι και να πάρουμε μαζί το μέλος της οικογένειας που κουράζεται περισσότερο από κάθε άλλο και που έχει πραγματικά ανάγκη από μία ημέρα ‘αργίας’… το modem. Το modem πέρασε υπέροχα και πραγματικά απόλαυσε μια ημέρα μη χρήσης από τα παιδιά, μακριά από την διαρκή γκρίνια τους. Το μόνο παράπονο που χρειάστηκε να ακούσει είναι του γιου μας που θα βγάζαμε το public σε δημόσιο χώρο. (ακολουθούν emoticons που γελούν)»

Κάτω από το δημοσίευμα ακολουθούν οι εξής φωτογραφίες, καθώς και περίπου 40 χιλιάδες σχόλια θαυμασμού προς τους γονείς.

Δείτε το αρχικό post:

We asked our kids if they would like to go on a day trip to Warrnambool today and were met with the response 'that's so…

Gepostet von Cassie Langan am Sonntag, 12. Januar 2020