Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Τα σκίτσα αυτής της μαμάς περιγράφουν με τον πιο ακριβή τρόπο γιατί οι μαμάδες είμαστε ΤΟΣΟ κουρασμένες!

Τα σκίτσα αυτής της μαμάς περιγράφουν με τον πιο ακριβή τρόπο γιατί οι μαμάδες είμαστε ΤΟΣΟ κουρασμένες!

Τα σκίτσα αυτής της μαμάς περιγράφουν με τον πιο ακριβή τρόπο γιατί οι μαμάδες είμαστε ΤΟΣΟ κουρασμένες!

Οι περισσότερες νέες μαμάδες μου θηλάζουν θα ταυτιστούν με τα παρακάτω σκίτσα μιας μαμάς, η οποία θηλάζει αποκλειστικά το μωράκι της, και θέλησε να δείξει στο σύζυγό της γιατί τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στην καλύτερη διάθεση.

Η Mattea Goff, λοιπόν, περνά αυτή την περίοδο κάτι που όλες όσες έχουμε κάνει μωράκι γνωρίζουμε, αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο να περιγράψουμε στους άλλους. Αφού, λοιπόν, δυσκολευόταν να πει με λόγια όσα περνούσε – ειδικά τα βράδια – αποφάσισε να τα… ζωγραφίσει.

Τα σκίτσα της  περιγράφουν την πραγματικότητα ενός ζευγαριού το βράδυ, οπότε και η μητέρα χρειάζεται να ξυπνά πολλές φορές μέσα στη νύχτα για να περιποιηθεί και να φροντίσει το μωράκι τους, ενώ ο σύζυγός της δίπλα... ξεκουράζεται.

Ανέβασε, λοιπόν, τα χιουμοριστικά σκίτσα στο Facebook και όπως καταλαβαίνετε εκείνα έγιναν αμέσως viral, αφού ήταν σίγουρο ότι πολλές μαμάδες θα ταυτίζονταν μαζί τους. Ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι ο σύζυγός της την βοηθά πολύ με τα παιδιά και το σπίτι και ότι οι μαμάδες χρειαζόμαστε περισσότερους μπαμπάδες όπως αυτόν.

Η Mattea Goff είναι μητέρα δύο κοριτσιών, 5 ετών και 5 μηνών, και φαίνεται πώς οι αλήθειες της άγγιξαν πολλές γυναίκες, αφού το post της μέσα σε λίγες μέρες έφτασε τα 45 χιλιάδες likes και ξεπέρασε τις 190 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε παρακάτω το αρχικό post


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter