Αρχική InfoMommy Σχέσεις Τα σκίτσα αυτού του μπαμπά για τη γυναίκα και τα παιδιά του είναι γεμάτα αγνή αγάπη

Τα σκίτσα αυτού του μπαμπά για τη γυναίκα και τα παιδιά του είναι γεμάτα αγνή αγάπη

Τα σκίτσα αυτού του μπαμπά για τη γυναίκα και τα παιδιά του είναι γεμάτα αγνή αγάπη

Πολλά χρόνια τώρα, ο σκιτσογράφος Curtis Wiklund σχεδιάζει μικρές και μεγάλες στιγμές από τη ζωή του με την γυναίκα του Jordin και τα παιδιά του Casen και Hayden. Ζει στο νοτιοανατολικό Michigan και η γυναίκα του αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στην κορούλα τους. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν έπειτα από δύο εξαιρετικά δύσκολες αποβολές που είχε το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως ο ίδιος ο Curtis λέει, όμως, τις δυσάρεστες εκείνες στιγμές τον βοήθησε τρομερά το γεγονός ότι άρχισε να σκιτσάρει ξανά.

Για τα σχέδιά του επίλεξε στιγμές που, όπως είπε στη HuffPost «με έκαναν να νιώθω κάτι. Είναι δύσκολο μερικές φορές να εντοπίσεις αυτές τις στιγμές στην πραγματική ζωή και ακόμα πιο δύσκολο να τις περιγράψεις σε κάποιον άλλο. Αλλά όταν μπορώ να τις σχεδιάζω εύχομαι, ότι και κάποιος άλλος εκεί έξω θα καταλάβει τι εννοώ όταν τις δει.»

Απολαύστε τις και… συγκινηθείτε μαζί μας:

 

O Curtis Wiklund και η οικογένειά του:

Πηγή: huffingtonpost.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter