Τα Toms κυκλοφορούν νέα σειρά εμπνευσμένη από πριγκίπισσες της Disney και… τρελαίνει μικρές και μεγάλες!

Αν είστε έτσι κι αλλιώς λάτρεις των πλέον αναπαυτικών εσπαντρίγων, δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείτε με την είδηση, ότι εταιρεία Toms κυκλοφορεί μία νέα σειρά εμπνευσμένη από τις πριγκίπισσες της Disney! H συλλογή, η οποία αποτελείται από 30 ζευγάρια αφιερωμένα σε γυναίκες και κορίτσια, επιστράτευσε σχέδια από τα αρχεία του Walt Disney, τα οποία ποτέ ξανά δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πάνω στους καμβάδες των παπουτσιών αυτών, λοιπόν, θα δείτε αποσπάσματα από ταινίες της Σταχτοπούτας, της Χιονάτης και της Ωραίας Κοιμωμένης, τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα της δεκαετίας του ’30 έως το 1959.

Και δεν είναι μόνο οι εν λόγω εσπαντρίγιες που θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ μέχρι το Φθινόπωρο, μα και τα ασορτί γυαλιά ηλίου και μυωπίας της σειράς –γιατί ποιο κορίτσι χορταίνει ποτέ της πριγκίπισσες της Disney!

H κυκλοφορία της σειράς The TOMS x Disney Princess θα ξεκινήσει επίσημα στις 21 Ιουνίου και το πρώτο σχέδιο που θα κυκλοφορήσει είναι η Σταχτοπούτα, με σχέδιο τα ποντικάκια Gus και Jaq.

Θα ακολουθήσει η συλλογή της Ωραίας Κοιμωμένης, στις 19 Ιουλίου, με την εικόνα της Νεραϊδονονάς, ενώ η Ωραία Κοιμωμένη, με σχέδιο τους 7 Νάνους θα βγει τον Αύγουστο.

Όσο για τις τιμές, στα παπούτσια ενηλίκων και ξεκινούν από 65 δολάρια, ενώ στα παιδιά από 50 δολάρια.

Τα δε γυαλιά θα ξεκινούν από 170 δολάρια, ενώ τα παιδικά από 90 δολάρια.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Ιούνιο, οπότε θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε όλα online, από το e-shop των Toms!