Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος στην Λεμεσό με τη φωταγώγηση στον Χαρουπόμυλο Λανίτη

Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος στην Λεμεσό με τη φωταγώγηση στον Χαρουπόμυλο Λανίτη

Τα Χριστούγεννα έρχονται και φέτος στην Λεμεσό με τη φωταγώγηση στον Χαρουπόμυλο Λανίτη

Τα Χριστούγεννα θα καλωσορίσει η Λεμεσός, στις 25 Νοεμβρίου, με την παραδοσιακή τελετή φωταγώγησης του δέντρου στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, με αγορά και πολλές εκδηλώσεις, παιχνίδια, χορευτικές παραστάσεις, εργαστήρια, εδέσματα και άρωμα γιορτών.

Η Carob Mill Restaurants ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία ακόμη φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στον Χαρουπόμυλο Λανίτη.  Και αυτή τη χρονιά, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου (The Cyprus Anticancer Society) θα στήσει το παζαράκι του, ενώ στον χώρο θα φιλοξενηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Επίσης, συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής Χριστουγεννιάτικων δώρων. Έτσι, φέτος ο Άγιος Βασίλης αντί να δώσει θα δεχθεί δώρα, με στόχο τη βοήθεια σε οικογένειες της Λεμεσού που έχουν ανάγκη.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 14.00-19.00

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Πληροφορίες στο: 25820430


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter