Αρχική InfoKids Αποδράσεις Ταξιδέψτε οικογενειακώς στο εξωτερικό με την απίστευτη προσφορά της AEGEAN

Ταξιδέψτε οικογενειακώς στο εξωτερικό με την απίστευτη προσφορά της AEGEAN

Ταξιδέψτε οικογενειακώς στο εξωτερικό με την απίστευτη προσφορά της AEGEAN

Η AEGEAN γιορτάζει τη φετινή Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας και προσφέρει εκπτώσεις σε όλα τα οικογενειακά σας ταξίδια στο εξωτερικό! Tώρα έχετε 33% έκπτωση σε όλα τα παιδικά εισιτήρια, ενώ όλα τα βρέφη ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού και η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει έως και τις 21 Μαΐου, ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 11 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2017.

Η νέα προσφορά της AEGEAN αφορά έκπτωση σε ναύλους βρεφών (έως 2 ετών) και παιδιών (2-11 ετών) και ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Ελλάδα και προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού του δικτύου της.

Σχεδιάστε σήμερα το επόμενο οικογενειακό ταξίδι σας και προσφέρετε στους «μικρούς εξερευνητές» σας την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλοι μαζί, νέους, μοναδικούς προορισμούς στο διευρυμένο δίκτυο 112 προορισμών εξωτερικού της AEGEAN. Επισκεφθείτε το aegeanair.com για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter