Τάρτα γιαουρτιού με ροδάκινα

Ένα από τα καλοκαιρινά φρούτα που τα παιδιά τρώνε μανιωδώς είναι και τα ροδάκινα. Εμείς σκεφθήκαμε να τα αξιοποιήσουμε και σε μια καλοκαιρινή τάρτα για να γλυκαθούμε μόλις γυρίσουμε από τη θάλασσα. Ιδανική επιλογή και για το απογευματινό γλυκάκι της οικογένειας.

Υλικά

Για τη βαση
200 γραμμάρια μπισκότα
110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (λιωμένο όχι καυτό)

Για την επικάλυψη
150 γραμμάρια γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας μέλι
3 φλιτζάνια φρέσκα ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε φέτες

Εκτέλεση

Αρχικά φτιάχνουμε τη βάση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια θρυμματίστε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν ψιλά κομματάκια όχι όμως τελείως σκόνη, κατόπιν τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αφού γίνει ένα μείγμα, το ρίχνουμε σε μια φόρμα ή ένα τσέρκι 20 εκ. δακτυλίδι και πιέζουμε το μείγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα. Τοποθετούμε τη φόρμα στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το μείγμα μας. Αφού δούμε ότι ψήθηκε την βγάζουμε από τον φούρνο για να κρυώσει, ή μπορούμε να την βάλουμε στο ψυγείο για περίπου 5 λεπτά. Εν συνεχεία φτιάχνουμε την επικάλυψη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, το μέλι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση  το αλείφουμε με το γιαούρτι, απο πάνω διακοσμούμε με τα φρέσκα ροδάκινα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 – 4 ώρες.