Αρχική InfoMommy Συμβουλές Τελείωσε το άρωμά σου; Μην πετάξεις το μπουκάλι!

Τελείωσε το άρωμά σου; Μην πετάξεις το μπουκάλι!

Τελείωσε το άρωμά σου; Μην πετάξεις το μπουκάλι!

Σε όλες μας έχει συμβεί. Το αγαπημένο μας άρωμα τελειώνει και μας μένει ένα άδειο μπουκάλι. Σκέφτεσαι να το πετάξεις, αλλά το κρατάς. Έχεις φτάσει σε σημείο να κάνεις συλλογή. Υπάρχει, όμως, τρόπος να το χρησιμοποιήσεις ξανά! Ποιος; 

Αντί να το έχεις χωμένο σε κάποιο συρτάρι που δεν ανοίγεις ποτέ, κρύψτο σε εκείνο με τα ρούχα σου ή τα εσώρουχά σου! Ανοίγεις το καπάκι και το τοποθετείς δίπλα στα ρούχα σου.

Γιατί θα πετύχει;

Επειδή το άρωμα ακόμα και χωρίς υπάρχει μέσα στο μπουκάλι αφήνει την μυρωδιά του. Έτσι, και τα ρούχα σου θα μυρίζουν  πάντα όμορφα και τα καλό θα κάνεις στο περιβάλλον και την τσέπη σου!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter