6χρονο κορίτσι ζωγράφισε σημάδια ανεμοβλογιάς σε όλο το σώμα της για να αποφύγει το σχολείο

Τετραπέρατο κοριτσάκι σκέφτηκε απίθανο τρόπο για να αποφύγει το σχολείο!

Πόσοι από εμάς όταν ήμασταν μικροί δεν είχαμε προσποιηθεί ότι πονάει η κοιλιά μας ή το κεφάλι μας για να αποφύγουμε μια μέρα στο σχολείο;

Σίγουρα, οι περισσότεροι. Ένα κοριτσάκι πήγε ένα βήμα παρακάτω και αντί να προσποιηθεί κοιλόπονο προσποιήθηκε… ανεμοβλογιά.

Αν αναρωτιέστε πώς τα κατάφερε, το σχέδιο της μικρής ήταν οργανωμένο πολύ καλά.

Όπως αναφέρει η μαμά της 6χρονης Λίλυ από την Κορνουάλη της Βρετανίας, η κόρη της ζήτησε έναν μαρκαδόρο – από αυτόν που γράφουν στον πίνακα – για να ολοκληρώσει την εργασία της.

Λίγα λεπτά αργότερα, η μικρή, επέστρεψε στο σαλόνι από το δωμάτιο λέγοντας πως το σώμα της έχει γεμίσει κοκκινίλες. «Νομίζω, ότι έχω ανεμοβλογιά. Δεν μπορώ να πάω σχολείο», είπε.

Οι γονείς της, οι οποίοι κατάλαβαν αμέσως το κόλπο της μικρής τους κόρης, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους και της εξήγησαν ότι θα έπρεπε να επισκεφτούν τον γιατρό.

Τότε η μικρή «λύγισε» και είπε στους γονείς της τι είχε σκεφτεί. Η έκπληξη ήρθε αργότερα όταν οι γονείς της ανακάλυψαν  ότι το σώμα της κόρης τους ήταν ολόκληρο καλυμμένο με κόκκινα σημάδια από τον μαρκαδόρο.

Η μητέρα παραδέχεται ότι τα γέλια τους σταμάτησαν όταν προσπάθησαν να σβήσουν τα σημάδια από το σώμα της κόρης τους και εκείνα… δεν έφευγαν!

«Χρησιμοποιήσαμε σαπούνι, λαδάκι, μαντηλάκια με οινόπνευμα, ζεστό νερό. Τίποτα δεν τα αφαίρεσε».

Η μικρή όχι μόνο δεν έχασε μάθημα, αλλά πήγε στο σχολείο με τα σημάδια πάνω της!

Τελικά, μετά από τέσσερις ημέρες τα σημάδια έσβησαν αφού οι γονείς χρησιμοποίησαν μέχρι και… λακ!

Το, ομολογουμένως, έξυπνο σχέδιο της μικρής μπορεί να μην της βγήκε σε καλό, οι γονείς της, όμως, ξέρουν ότι η κόρη τους δεν θα σταματήσει εδώ.

«Μας είπε ότι είχε δει ένα video στο Youtube το οποίο έδειχνε 10 τρόπους για να αποφύγεις το σχολείο», είπε η μητέρα της στη Daily Mail και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι σε λίγο καιρό η μικρή θα δοκιμάσει κάτι άλλο για να αποφύγει τις υποχρεώσεις της».

Δείτε φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού