Θα είμαστε όλοι στο μεγάλο φιλανθρωπικό πάρτι για την Έλενα που παλεύει με τη λευχαιμία τη Δευτέρα 1/7! (video)

Μια τεράστια αγκαλιά έχει ανοίξει εδώ και καιρό για την 26χρονη Ελένη Νικολάου που παλεύει με τη λευχαιμία. Το κορίτσι άρχισε τώρα τον τρίτο κύκλο θεραπειών και δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δότη μυελού των οστών, οπότε πρέπει άμεσα να μεταβεί στην Γερμανία.

Η Έλενα και η οικογένεια τους ζουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά, όμως γύρω της υπάρχουν άνθρωποι που τη στηρίζουν με νύχια και με δόντια!

Ανάμεσά τους η ιδιοκτήτρια του 4 Grill στη Λεμεσό κ. Ελένη Χρίστου, η οποία ετοιμάζει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό πάρτι και δειγματοληψία μυελού των οστών με στόχο να βρεθεί συμβατός δότη, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Το πάρτυ θα λάβει χώρα στο 4 Grill στο Ζακάκι (Μίλτωνος 89) στις 8 το βράδυ και ήδη η ανταπόκριση των συνανθρώπων μας που σκοπεύουν να βρεθούν εκεί και να να συνδράμουν είναι πολύ μεγάλη!

Τραγουδιστές θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, υπεραγορές προσέφεραν κουπόνια για αγορά προϊόντων, επιχειρήσεις δίνουν δώρα για την κλήρωση, άλλες προσφέρουν τραπέζια και καρέκλες, κάποιες αναλαμβάνουν τον φωτισμό και τον ήχο.

Υπάρχουν όμως ανάγκες ακόμα που πρέπει να καλυφθούν και επίσης πρέπει να βρεθούν εθελοντές που θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, όπως π.χ. το ψήσιμο, στην κουζίνα, στο σερβίρισμα, στο στήσιμο των τραπεζιών, αφού το μικρό φιλανθρωπικό πάρτι εξελίσσεται σε μια μεγάλη εκδήλωση.

Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση από τον κόσμο που οι διοργανωτές ζητούν όπως τους δοθεί αδεία να κλείσει ο δρόμος σε απόσταση περίπου 200 μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βοηθήσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη κα Χρίστου στο τηλ στο 25711140. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να πάτε  εισηγούμαστε να κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας και πάλι στο 25711140.

Όλα τα καθαρά έσοδα της βραδιάς που θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό, κλήρωση δώρων και παζαράκι, θα δοθούν  στην οικογένεια της Έλενας για τη μεταφορά της στην Γερμανία.

60 φωνές τραγουδούν για την Έλενα

Στο πλαίσιο της συνολικής στήριξης, ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο βλέπουμε και ακούμε 60 φωνές να τραγουδούν μαζί μέσω της εφαρμογής SMULE το γνωστό τραγούδι της Γλυκερίας «Δεν έχω πολλά» και να στέλνουν στην Έλενα μήνυμα αγάπης και δυνάμης!

Δείτε το βίντεο: