Θάνατος 13χρονης: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σωρό του μικρού κοριτσιού

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σωρό της 13χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή εχθές το πρωί στο κρεβάτι της.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης μαθήτριας διενεργήθηκε το μεσημέρι από την ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα.

Από την σορό της 14χρονης λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το δεκατριάχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό από συγγενικό της πρόσωπο που μετέβη στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει, ώστε να πάει στο σχολείο. Ωστόσο, η άτυχη δεκατριάχρονη δεν ανταποκρινόταν και αμέσως ο πατέρας της κάλεσε ασθενοφόρο.

Ακολούθως, ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για να μεταφέρει την κορούλα του στο Νοσοκομείο, μέχρι που συνάντησε το ασθενοφόρο στα μισά του δρόμου και την παρέδωσε στο πλήρωμα.

Ωστόσο, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.

Ευσυνείδητος και πάντα πιστός στο καθήκον ο πατέρας της

Ο τραγικός πατέρας της 13χρονης είναι ο αστυνομικός που στις 14 Ιουλίου κι ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος κι έτρωγε σε εστιατόριο του στο Όμοδος, επενέβη κι έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού. Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, συνήλθε.