Αρχική InfoKids Ταινίες "The Grinch": Η ταινία του κατεργάρη των Χριστουγέννων στους κινηματογράφους (απο 8/11)

"The Grinch": Η ταινία του κατεργάρη των Χριστουγέννων στους κινηματογράφους (απο 8/11)

"The Grinch": Η ταινία του κατεργάρη των Χριστουγέννων στους κινηματογράφους (απο 8/11)

Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων επιστρέφει μετά από 52 χρόνια σε μορφή κινουμένων σχεδίων. Ο αγαπημένος και πονηρός "Grinch" θα γεμίσει ξανά τις οθόνες μας με σκανταλιές, πονηριές, γλυκά και... χριστουγεννιάτικο αίσθημα!

Λίγα λόγια για το έργο

The Grinch (Benedict Cumberbatch) warns his dog Max and reindeer Fred about the seductive power of the Santa cookie as he trains them to help him steal Christmas in Dr. Seuss’ The Grinch from Illumination.

Ο Γκρίντς είναι ένας πολίτης της χαρούμενης και γελαστής Χούβιλ, που δεν μοιάζει όμως με κανέναν. Εκείνος είναι μόνιμα γκρινίαρης, και ζει μόνος του σε μια σπηλιά με τον σκύλο του Μαξ. Ένα πράγμα απεχθάνεται περισσότερο από όλα. Τα γέλια, τις χαρές και τις γιορτές που προέρχονται από τα Χριστούγεννα. Αυτή τη φορά, οι Χού ανακοίνωσαν πως θα τα γιορτάσουν 3 φορές πιο χαρούμενα και γελαστά και αυτό είναι κάτι που ο Γκρίντς δεν θα το ανεχτεί. Μαζί με τον Μαξ, θα κάνουν τα πάντα ώστε να κλέψουν τα Χριστούγεννα και κανείς να μην τα γιορτάσει.

Το βιβλίο 

Το λατρεμένο βιβλίο του Δρ. Σους, Γκρίντς, από τις εταιρείες Ilumination, και Universal, υπό τη μορφή κινουμένων σχεδίων, θα κάνει την εμφάνιση του τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους. Συγκαταλέγεται πλέον στα κλασσικά παραμύθια που αφορούν τα Χριστούγεννα. Αυτή τη φορά τη φωνή του στον πρωταγωνιστή μας, δανείζει ο ταλαντούχος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην αρχική εκδοχή, και ο δικός μας Γιώργος Καπουτσίδης στην ελληνική μεταγλώττιση.

Από τις 8 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους 


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter