Αρχική Γωνιά του Μαθητή "Φτιαγμένοι από αστερόσκονη": Καλοκαιρινές περιπέτειες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη για όλα τα παιδιά!

"Φτιαγμένοι από αστερόσκονη": Καλοκαιρινές περιπέτειες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη για όλα τα παιδιά!

"Φτιαγμένοι από αστερόσκονη": Καλοκαιρινές περιπέτειες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη για όλα τα παιδιά!

Ποιοι είμαστε; Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας αλλά και τη θέση μας σε έναν κόσμο που συνέχεια αλλάζει και αναπτύσσεται;

Ένα μουσείο μπορεί να προσφέρει πολλές εικόνες που θα λειτουργήσουν σαν μια ιδανική αρχή για τα παιδιά.

Στόχος, να μπορέσουν να ανακαλύψουν την πολυεπίπεδη έννοια της... ταυτότητας.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Πινακοθήκης

Αυτόν τον Ιούλιο του 2019 η Λεβέντειος Πινακοθήκη προσφέρει στους μικρούς της φίλους ένα μοναδικό καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: τα παιδιά θα προκληθούν και θα ενθαρρυνθούν να διερευνήσουν τα ερωτήματα αυτά μέσα από διάφορες δραστηριότητες εμπνευσμένες από την τέχνη και το θέατρο, παρατηρώντας τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση, τη μορφή, τις παραδόσεις και  τα όνειρα.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια παρουσίαση από τα παιδιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν σε γονείς και φίλους όλα όσα έμαθαν αυτές τις δύο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα επιμελούνται η θεατρολόγος Λουκία Πιερίδου και οι μουσειοπαιδαγωγοί της Λεβεντείου Πινακοθήκης Κατερίνα Στεφανίδου και Θεοδώρα Δημητρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής: 200 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22668838εσωτ. 109 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Ξεναγήσεις), ή εσωτ. 100 ή με email: education@leventisgallery.org

Λεβέντειος Πινακοθήκη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter