Αρχική Εκδηλώσεις Οι θεατρικές παιχνιδοπεριπέτειες έρχονται και τον Ιούλιο γεμάτες διασκέδαση και παιχνίδι για όλα τα παιδιά!

Οι θεατρικές παιχνιδοπεριπέτειες έρχονται και τον Ιούλιο γεμάτες διασκέδαση και παιχνίδι για όλα τα παιδιά!

Οι θεατρικές παιχνιδοπεριπέτειες έρχονται και τον Ιούλιο γεμάτες διασκέδαση και παιχνίδι για όλα τα παιδιά!

Οι Καλοκαιρινές Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες του Ιούλη αποτελούνται από 6 απογευματινά αυτοτελή εργαστήρια (9, 11 & 12 Ιουλίου), τα οποία στοχεύουν στην ανέμελη διασκέδαση των παιδιών αλλά και στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, της έκφρασης, της κριτικής σκέψης, της ενσυναίσθησης και της φαντασίας τους, μέσα σε ένα εύθυμο κλίμα ομαδικότητας κι εμπιστοσύνης.

Κάθε εργαστήρι και μια ξεχωριστή περιπέτεια!

Πρόγραμμα

Τρίτη 9 Ιουλίου & Παρασκευή 12 Ιουλίου

16:30 – 18:00 «Ας φτιάξουμε μαζί μια ιστορία!» *
18:00 – 18:30 Διάλειμμα
18:30 – 20:00 Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες **

* «Ας φτιάξουμε μαζί μια ιστορία!» (9 & 12 Ιουλίου στις 16:30 - 18:00)
Ενώ το "Ας φτιάξουμε μαζί μια ιστορία" είναι ένα από τα αγαπημένα θεατρικά παιχνίδια των παιδιών στις Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες, στο εργαστήρι αυτό θα έχουμε το δυνατότητα να εμβαθύνουμε περισσότερο τους χαρακτήρες, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους, να φανταστούμε με πιο πολλή λεπτομέρεια τοποθεσίες και καταστάσεις. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά 6-10 χρόνων.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα ξεκινήσει η κάθε ιστορία, πού θα πάει και πού θα καταλήξει! Κι εδώ ακριβώς είναι που βρίσκεται η μαγεία της περιπέτειάς μας αυτής!

Φοράμε τα καπέλα της φαντασίας και τους μανδύες της ξεγνοιασιάς και με λίγη καθοδήγηση και πολύ χιούμορ...ξεκινάμε!
Το εργαστήρι ολοκληρώνεται με τη δραματοποίηση των πιο συναρπαστικών σκηνών της ΟΛΟΔΙΚΗΣ μας ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Πέμπτη 11 Ιουλίου
16:30 – 18:00 "Φιλαράκο, ποτέ ξανά!" *
18:00 – 18:30 Διάλειμμα
18:30 – 20:00 Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες **

* Εργαστήρι "Φιλαράκο, ποτέ ξανά!" (11 Ιουλίου στις 16:30 - 18:00)
Ένα διασκεδαστικό εργαστήρι για παιδιά 5-8 χρόνων βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Ελεάνας Παστελλά (εκδόσεις Ηλία Επιφανίου), το οποίο είναι γεμάτο ερεθίσματα για κουβεντούλα με τα παιδιά για τη φιλία, το ψέμα, την ενσυναίσθηση, τον φόβο, τη συνείδηση, την αγωνία, την ενοχή, την αδικία, το δίκαιο, το σωστό…

Τόσο το παραμύθι "Φιλαράκο, ποτέ ξανά!" όσο και το εργαστήρι του, με τη συνοδεία των Θεατρικών Παιχνιδοπεριπετειών, είναι εγκεκριμένα ως εκπαιδευτικό βιβλίο/πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

** Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες (9, 11 & 12 Ιουλίου στις 18:30 – 20:00)
Με εργαλείο το Θεατρικό Παιχνίδι, σκοπός στις Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες είναι η ανάπτυξη της έκφρασης του συναισθηματικού και δημιουργικού κόσμου του παιδιού, μέσα σε μια χαλαρή, ζεστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Με οδηγό τη φαντασία και με πυξίδα το αχόρταγο κέφι μας για δημιουργικότητα σας περιμένουμε και αυτό το καλοκαίρι με πολλές Διασκεδαστικές Θεατρικές Παιχνιδοπεριπέτειες για παιδιά 6-10 χρόνων.

Τιμή εισόδου για κάθε εργαστήρι: €10- 30% έκπτωση σε αδέρφια
Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν και στις 2 περιπέτειες της ημέρας θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σνακ και χυμός κατά τη διάρκεια του διαλείμματος (18:00 – 18:30)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/DramaGamesEventsCyprus

Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Συμβολή Προδρόμου & Αρχιεπισκόπου Κυπριανού

Στρόβολος, Λευκωσία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter