Αρχική Εκδηλώσεις Θεατρική παράσταση: Ταραμπούσκα - θες μια θέση στην καρδιά μου; (19/2)

Θεατρική παράσταση: Ταραμπούσκα - θες μια θέση στην καρδιά μου; (19/2)

Θεατρική παράσταση: Ταραμπούσκα - θες μια θέση στην καρδιά μου; (19/2)

Ποιός δεν θα ήθελε να ζει στην μαγική παραδεισένια χώρα; Πόσο δύσκολο όμως είναι να σε αφήσουν να περάσεις μέσα για να ζήσεις το όνειρο σου;! Μια φορά και ένα καιρό δύο άνθρωποι σε ένα αεροδρόμιο συναντιούνται…Η ιστορία ενός νεαρού που φεύγει από τη χώρα του με προορισμό του τη παραδεισένια χώρα, ψάχνοντας την αληθινή αγάπη. Μια παράσταση για την αποδοχή, τη φιλία και την αγάπη,  για την επίτευξη των στόχων με υπομονή και επιμονή! Μια παράσταση για παιδιά και οικογένεια, κατάλληλη  για όλες τις ηλικίες με μια νότα αισιοδοξίας για μικρούς και μεγάλους! Μια  μοναδική και πρωτότυπη παράσταση physical theater σε σκηνοθεσία του γνωστού Δανού σκηνοθέτη Torkild Lindebjerg. Μια συναρπαστική περιπέτεια με στόχο την πραγματική φιλία και αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Μια παράσταση με μηνύματα για όλη την οικογένεια… Mια παράσταση που κανένα παιδάκι δεν πρέπει να χάσει!

Συντελεστές Παράστασης: Αντρέι Κρουπά, Νικολέττα Χριστοφόρου | Σκηνοθεσία: Torkild Lindebjerg | Μουσική: Ανδρέας Καμέρης | Κείμενο: Αντρέι Κρουπά | Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Μαρία Χριστοφόρου

ΚΥΡΙΑΚΗ  19 Μαρτίου

Ώρα: 11.00πμ

Χώρος:The little worry people art and drama studio

Διάρκεια: 1 ώρα

Τιμή εισ.: €5

Τηλ. κρατήσεων: 99358663, 22590197 Περιορισμένος αρ. θέσεων – Απαραίτητη προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.