Αρχική InfoMommy Νέα Θεοφάνεια για 2η χρονιά στη κατεχόμενη Αμμόχωστο

Θεοφάνεια για 2η χρονιά στη κατεχόμενη Αμμόχωστο

Θεοφάνεια για 2η χρονιά στη κατεχόμενη Αμμόχωστο

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ο Δήμος Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας», ανακοινώνουν ότι στις 6 Ιανουαρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα τελεστούν οι εορτασμοί των Θεοφανείων στην πόλη της Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου από τις 7:30-10:30 το πρωί. Στη συνέχεια στις 11:30 το πρωί στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, θα γίνει η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων για να ξαναζωντανέψουν οι στιγμές που τόσο μας έλειψαν».

Προστίθεται ότι «για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν».

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας στις 06.30 το πρωί, για τη Λευκωσία από το χώρο Χειροτεχνίας στις 07.00, για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου επίσης στις 07.00 και για τη Λάρνακα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 07.15 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για να κρατήσουν θέσεις στα λεωφορεία στην κυρία Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.